Η Cyprus Airways ανακοινώνει έξι νέους προορισμούς που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιόδου, από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Οι κρατήσεις εισιτηρίων για τις συνδέσεις με Αθήνα, Μόναχο, Πράγα, Στουτγάρδη, Βερόνα και Ζυρίχη είναι διαθέσιμες από τις 3 Νοεμβρίου 2017.«Μετά από 6 μήνες επιτυχούς λειτουργίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή 6 νέων προορισμών στο δίκτυό μας. Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας δίκτυό και αισθανόμαστε ότι αυτοί οι προορισμοί θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην αύξηση των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο», δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

Οι πτήσεις για Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 29 Μαρτίου 2018 και για τα άλλα νέα δρομολόγια από τον Μάιο 2018 και μετά. Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.