Η αεροπορική εταιρεία Cobalt Air ανακοίνωσε ότι έχει περάσει με επιτυχία τον έλεγχο επιχειρησιακής ασφαλείας ΙΟSA της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών ΙΑΤΑ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Andrew Madar, είπε ότι η Cobalt Air συνεχίζει την ανοδική της πορεία. «Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε η μόνη κυπριακή αεροπορική εταιρεία που κατέχει αυτή την παγκόσμια αναγνώριση με την οποία πιστοποιείται ότι τηρούμε τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς το καταφέραμε μέσα σε μόλις ένα χρόνο λειτουργίας, αποδεικνύοντας στο επιβατικό κοινό την εμπειρογνωμοσύνη του προσωπικού και τις προοπτικές της εταιρείας».

Η Cobalt Air επί του παρόντος εξυπηρετεί 16 προορισμούς σε 10 χώρες μέσω των αεροδρομίων της Λάρνακας και της Πάφου. Συγκεκριμένα, η Cobalt Air πραγματοποιεί πτήσεις προς το Λονδίνο Γκάτγουικ, Λονδίνο Στάνστεντ, Μάντσεστερ, Μόσχα, Δουβλίνο, Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Παρίσι, Βηρυτό, Μαδρίτη, Γενεύη, Ζυρίχη, Φρανκφούρτη και Τελ Αβίβ.