Την υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων μέσω του αεροδρομίου Πόρτο επεκτείνει η Ryanair από 3 Ιανουαρίου 2018.

Η Ryanair προσφέρει στους επιβάτες της περισσότερες επιλογές πτήσεων, και την ευκαιρία να κάνουν κράτηση και να μετακινούνται απευθείας μέσω των συνδεόμενων πτήσεων της.

Ακολουθώντας το επιτυχημένο ξεκίνημα των πτήσεων με σύνδεση στο αεροδρόμιο Ρώμη Φιουμιτσίνο και Μιλάνο Μπέργκαμο, οι επιβάτες της Ryanair θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • Κάνουν κράτηση σε πτήσεις με σύνδεση στα νέα 20 δρομολόγια μέσω του αεροδρομίου Πόρτο στο Ryanair.com

Από 

Μέσω

Προορισμοί

Βαρκελώνη

Πόρτο

Φάρο, Λισαβόνα, Πόντα Ντελγάδα, Τερσέιρα

Μπολόνια 

Πόρτο

Φάρο

Βρυξέλλες 

Πόρτο

Φάρο, Πόντα Ντελγάδα

Ντόρτμουντ 

Πόρτο

Λισαβόνα

Ντίσελντορφ Weeze

Πόρτο

Πόντα Ντελγάδα

Φάρο

Πόρτο

Νυρεμβέργη

Μπάντεν 

Πόρτο

Τερσέιρα

Λισαβόνα

Πόρτο

Μαδρίτη, Μιλάνο Μαλπένσα, Ντίσελντορφ Weeze, Μαγιόρκα, Βαλένθια

Μιλάνο Μπέργκαμο 

Πόρτο

Φάρο, Πόντα Ντελγάδα, Τερσέιρα

Μέμινγκεν

Πόρτο

Λισαβόνα

  • Μεταβιβάζονται στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης.
  • Να κάνουν check-in τις αποσκευές τους απευθείας για τον τελικό τους προορισμό.
  • Να χρησιμοποιούν ένα bookingreference και για τις 2 πτήσεις.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι η τελευταία πρωτοβουλία στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο περιλαμβάνει την εξατομικευμένη ιστοσελίδα μας Ryanair.com, τη νέα ιστοσελίδα του Ryanair Rooms, την ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα στην Κινεζική γλώσσα, το Ryanair Tickets, το Apple Pay integration, τις πτήσεις long haul της Air Europa οι οποίες είναι διαθέσιμες προς πώληση στο Ryanair.com και τη νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network.

Ο Chief Marketing Officer της Ryanair, Kenny Jacobs, δήλωσε στην Πορτογαλία:
«Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της υπηρεσίας συνδεόμενων πτήσεων μέσω του αεροδρομίου Πόρτο από 3 Ιανουαρίου 2018, προσφέροντας στους επιβάτες της Ryanair την ευκαιρία να κάνουν κράτηση τους χαμηλότερους ναύλους σε μία από τις 4 πιο δημοφιλείς βάσεις της στην Πορτογαλία. Ξεκινώντας με 20 νέους προορισμούς, οι επιβάτες θα μπορούν να μεταφερθούν στην επόμενη πτήση τους χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης και να κάνουν check-in τις αποσκευές τους απευθείας για τον τελικό τους προορισμό.
Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση των νέων συνδεόμενων πτήσεων, απελευθερώνουμε 10.000 ναύλους από Πόρτο από μόνο 9.99€ για ταξίδια από το Νοέμβριο 2017 μέχρι τον Ιανουάριο 2018 οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (10 Νοεμβρίου). Οι πελάτες μας θα πρέπει να επισκεφθούν άμεσα το www.ryanair.com για να μην χάσουν τη μοναδική αυτή προσφορά πριν εξαντληθεί».