Η Travelport ανακοίνωσε την υπογραφή μιας νέας, εκτεταμένης συμφωνίας με την IATI Travel, με έδρα την Τουρκία.

Η νέα πολυετής συμφωνία θέτει την Travelport ως προτιμώμενη πλατφόρμα του εμπορίου ταξιδιών, παρέχοντας πρόσβαση σε παγκόσμιο περιεχόμενο ταξιδιωτικών πρακτορείων και σε κορυφαία τεχνολογία στον κόσμο της IATI. Η Travelport θα υποστηρίξει τις δραστηριότητές της, ενώ παράλληλα θα επεκτείνει την γεωγραφική εμβέλεια της εταιρικής σχέσης, για να καλύψει τη Γερμανία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, το Καζακστάν, το Αζερμπαϊτζάν, το Ιράν, τη Σαουδική Αραβία και το Πακιστάν.

Η υψηλή απόδοση της εταιρείας υποστηρίζεται από την τεχνολογία Travelport Universal API (uAPI). Αυτό συγκεντρώνει το πιο ολοκληρωμένο περιεχόμενο από πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών και χαμηλού κόστους αερομεταφορέων, των ναύλων και των βοηθητικών υπηρεσιών, καθώς και των μοναδικών ξενοδοχείων, ενοικιάσεων σιδηροδρόμων και αυτοκινήτων. Αυτό παρέχει στο IATI πρόσβαση σε τόσο ασυναγώνιστο περιεχόμενο και λειτουργικότητα μέσω μίας μόνο σύνδεσης.

Ο Levent Aydın, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της IATI, δήλωσε: «Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την λύση που βασίζεται στην πελατεία της Travelport, η οποία παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματικά εργαλεία για τους πράκτορές μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την Travelport ως τον προτιμώμενο συνεργάτη μας στον τομέα της τεχνολογίας και να έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην εμβέλεια και την τεχνογνωσία της, ώστε να μπορούμε να επικεντρωθούμε περαιτέρω στην επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε όλο τον κόσμο».

Ο κ. Rabih Saab, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Νότιας Ασίας, πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο ΟΤΑ στην Τουρκία καθώς συνεχίζει την παγκόσμια επέκτασή της. Η συνεργασία μας με την IATI έχει αναπτυχθεί από το 2012 και προσπαθούμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την επιτυχία και την επέκτασή της σε νέα εδάφη της Γερμανίας, της Ουκρανίας, της Ρωσίας, του Καζακστάν, του Αζερμπαϊτζάν, του Ιράν, της Σαουδικής Αραβίας και του Πακιστάν.