Συμμετοχή σε σημαντικά προγράμματα κατάρτισης με προσφορά θέσεων εργασίας για προγραμματιστές.

Η JR Technologies, μια από τις πιο γνωστές καινοτόμες εταιρείες που αναπτύσσει τεχνολογίες που παρέχουν στις αεροπορικές εταιρείες τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος, επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την προσήλωση της στη στήριξη της Ελληνικής κοινωνίας/οικονομίας.

Με ιδιαίτερη έμφασή και προτεραιότητα στους νέους επιστήμονες της χώρας, συμμετέχει σε σημαντικά προγράμματα εκπαίδευσης & κατάρτισης σε εφαρμογές, αναζητώντας διαρκώς ταλαντούχους νέους προγραμματιστές από όλη την Ελλάδα, που θα ήθελαν να ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, φέτος η JR Technologies υποστήριξε σαν χορηγός 2 Coding BootCamps που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και οργανώθηκαν στο πλαίσιο του Alliance For Digital Employability (AFDEmp) από τη HePIS, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη CEPIS. Από τους περίπου 60 νέους άνεργους Έλληνες που συμμετείχαν στα Coding Bootcamps, προερχόμενοι από διαφορετικά επαγγελματικά πεδία σπουδών η JR Technologies ενέταξε στο δυναμικό της 8 νέους συνεργάτες .

Επιπλέον, μέσα στο 2017 η JR Technologies με στόχο να καλύψει την διαρκή ανάγκη αύξησης του αριθμού των εργαζόμενων της, και να προσφέρει νέες ευκαιρίες υψηλού επιπέδου κατάρτισης, όπως ανακοινώνει, υλοποίησε στα Χανιά ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να προσεγγίσει νέους προγραμματιστές που επιθυμούσαν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν μία μόνιμη θέση εργασίας στην εταιρεία. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αυτό συμμετείχαν 20 εκπαιδευόμενοι, 12 από τους οποίους πέτυχαν και έλαβαν προσφορές εργασίας από την εταιρεία.

«Θέλουμε να στηρίξουμε την κοινωνία μας και να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Οι άνθρωποι αποτελούν το σπουδαιότερο κεφάλαιο της Ελλάδας. Είναι το μέλλον στο οποίο επενδύουμε. Η εταιρία αναζητά συνεχώς δημιουργικούς ανθρώπους με ισχυρή προσωπικότητα, από όλη την Ελλάδα.» δήλωσε ο George Khairallah, πρόεδρος της JR Technologies.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε λιγότερο από 2 χρόνια, το ανθρώπινο δυναμικό της JR Technologies, μετά τις νέες προσλήψεις ανέρχεται σε 80 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 20 προήλθαν από τα σημαντικά προγράμματα κατάρτισης που συμμετείχε ή διοργάνωσε η εταιρία . Η JR Technologies θα συνεχίσει να επενδύει και να υποστηρίζει τέτοια σημαντικά γεγονότα, καθώς στους σχεδιασμούς της εταιρείας είναι ο διπλασιασμός του αριθμού εργαζομένων στη διάρκεια του επομένου έτους.