Ξεκίνησαν οι καθημερινές πτήσεις της Alitalia, από Αθήνα προς Μιλάνο.
Οι πτήσεις της Alitalia προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Linate, που απέχει μόλις 7,1 χιλιόμετρα από το κέντρο του Μιλάνου.
Την έναρξη των απευθείας πτήσεων της Alitalia, Αθήνα- Μιλάνο, γιόρτασε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, καθώς υποδέχτηκε την πρώτη πτήση, την 1η Δεκεμβρίου, με μία τελετή εγκαινίων και την παραδοσιακή αψίδα νερού.
Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κ. Efisio Luigi Marras, εκπρόσωποι του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, στελέχη της Alitalia και του ΔΑΑ.
Ο Πρέσβης και οι κ.κ. Αλέξανδρος Αραβανής, Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών του ΔΑΑ και Γιώργος Αθανασίου, Country Manager της Alitalia γιόρτασαν την άφιξη της πρώτης πτήσης με την παραδοσιακή τελετή “δεσίματος” της κορδέλας μεταξύ ΔΑΑ και Alitalia.























