Με τρεις πτήσεις την εβδομάδα ανακοίνωσε ότι εμπλουτίζει το πτητικό της πρόγραμμα η Cobalt Air, προς την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Άμπου Ντάμπι, από τις 25 Φεβρουαρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί τις πτήσεις προς το Αμπου Ντάμπι με το αεροσκάφος της A320 που συμπεριλαμβάνει 12 θέσεις Business Class και 144 οικονομικές θέσεις. Οι τιμές για μονή διαδρομή Λάρνακα-Άμπου Ντάμπι ξεκινούν από €81.

Ο Andrew Madar, Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Air αναφερόμενος στο νέο δρομολόγιο είπε ότι «αποτελεί στρατηγικό προορισμό τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους επιχειρηματίες της Κύπρου».

Διευκρίνισε ότι το δρομολόγιο προς Άμπου Ντάμπι θα πραγματοποιείται απευθείας από τη Λάρνακα και με ναυλωμένη πτήση από το Χιθροου στο Λονδίνο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται περαιτέρω ότι η Cobalt Air πιστοποιήθηκε ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) και κατέχει επίσης την παγκόσμια αναγνώριση επιχειρησιακής ασφάλειας IOSA. Αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2017 καθώς έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA για τη γρήγορη επέκταση και τις καινοτόμες υπηρεσίες της.