Η Celestyal Cruises, ανακοίνωσε την έναρξη των 3ήμερων και 4ήμερων κρουαζιέρων της, με το κρουαζιερόπλοιο Majesty.

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, το Majesty σαλπάρει για πρώτη φορά φέτος, με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας στους 1.500 επιβάτες της, προορισμούς στο Αιγαίο, όπως η Μύκονος, η Πάτμος, η Σαντορίνη το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος)  ή Σάμος, τους οποίους έχει εντάξει η εταιρεία στο πρόγραμμα των προσεγγίσεών της.

Η Celestyal Cruises επισημαίνει ότι, στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της, από το 2017, έχει ενσωματώσει σε όλα τα δρομολόγιά της τον Celestyal Τρόπο διακοπών, που προσφέρει ό,τι θα χρειαστεί ο επιβάτης στο ταξίδι του, σε μία τιμή, χωρίς επιπλέον κόστη.

Το 2018, η εταιρεία εντάσσει στο πρόγραμμά της την ανανεωμένη 7ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», όπου οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να μείνουν μια ολόκληρη μέρα στο νησί της Μήλου αλλά και ένα ολόκληρο 24ωρο στην Μύκονο και στην Σαντορίνη.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η υψηλή ποιότητα και οι βραβευμένες υπηρεσίες του Celestyal Τρόπου Διακοπών (Best for Embarkation, Best for Entertainment και Best for Shore Excursions) έχουν κερδίσει όχι μόνο όσους έχουν ταξιδέψει μαζί της αλλά και τους ειδικούς του χώρου.

Για το λόγο αυτό, η Celestyal Cruises έχει αποσπάσει πληθώρα σημαντικών διακρίσεων στον κλάδο της κρουαζιέρας, με τα βραβεία Best Value & Best Service από την παγκόσμια ταξιδιωτική πλατφόρμα Cruise Critic, να ξεχωρίζουν.