Η Travelport και η Priceline.com ανακοίνωσαν ότι ανανέωσαν την μακροχρόνια συνεργασία τους, ώστε η Travelport να συνεχίσει να παρέχει τιμολόγηση, τεχνολογία έκδοσης εισιτηρίων και περιεχόμενο στη Priceline.

Η ανανέωση έρχεται περίπου είκοσι χρόνια αφότου οι δύο εταιρείες υπέγραψαν την πρώτη τους συμφωνία, ως συνεργάτες επεξεργασίας κρατήσεων μέσω του GDS της Travelport. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών, η Travelport και η Priceline συνεργάστηκαν για να διευκολύνουν τη διαδικασία αγοράς και πώλησης ταξιδιών για πελάτες που αναζητούν μεγάλες ταξιδιωτικές προσφορές.

«Η Travelport έχει αποδειχθεί αξιόλογος συνεργάτης τα τελευταία είκοσι χρόνια βοηθώντας τους πελάτες της Priceline να βρουν και να κλείσουν τις καλύτερες προσφορές», δήλωσε ο Brigit Zimmerman, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Flight, Hotel and Packages, Priceline.com.

Ο Jason Clarke, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Travelport και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Εμπορίου, πρόσθεσε: «Η Travelport είναι υπερήφανη που συνεχίζει τη μακροχρόνια σχέση μας με την Priceline. Είμαστε αποφασισμένοι να υποστηρίξουμε τη Priceline με τις κορυφαίες δυνατότητες αναζήτησης και τιμολόγησης, καθώς και να προσφέρουμε νέες τεχνολογίες Priceline που προσφέρουν ταχύτερες συνδέσεις, μεγαλύτερο περιεχόμενο και πιο σχετικές επιλογές».