Στην πεντάδα των δημοφιλέστερων προορισμών της TUI Αυστρίας, με αναχώρηση από το αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ, βρίσκονται τρεις ελληνικοί προορισμοί αυτό το καλοκαίρι.

Παράλληλα, η Ελλάδα παραμένει ο Νο. 1 προορισμός για τους Αυστριακούς πελάτες της TUI. H Kρήτη είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός ενώ την τέταρτη και πέμπτη μεγαλύτερη ζήτηση από το αεροδρόμιο παρουσιάζουν η Κως και η Ρόδος. Στην πεντάδα περιλαμβάνονται ακόμη η Μαγιόρκα, στη δεύτερη θέση και η Ουργκάντα στην τρίτη.

Παράλληλα, ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει φέτος 2 νέες πτήσεις από το εν λόγω αεροδρόμιο προς Κω και από μία προς Αίγυπτο και Τουρκία. «Αυτοί είναι και οι στόχοι ανάπτυξης για το καλοκαίρι του 2018», επισήμανε η CEO της TUI Αυστρίας, κ. Lisa Weddig.

Η TUI προσφέρει συνολικά 22 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Σάλτσμπουργκ, εκ των οποίων 4 νέες, προς Ελλάδα, Ισπανία, Αίγυπτο, Κροατία, Ιταλία, Βουλγαρία, Κορσική και Τουρκία. Ειδικότερα, θα προσφέρει από το αεροδρόμιο 8 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ελλάδα, 2 προς Κρήτη, 2 (νέες) προς Κω, μία προς Λευκάδα, μία προς Κέρκυρα, μία προς Ρόδο και μία προς Ζάκυνθο.Η ζήτηση των Αυστριακών για ταξίδια είναι μεγάλη, επισημαίνει η κ. Weddig, οι τιμές της TUI παραμένουν σταθερές και η προσφορά της μεγαλώνει. Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι το 2018 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά.

Η περίοδος κρατήσεων για το καλοκαίρι του 2018 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Το αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ αντιπροσωπεύει το 60% των διαθέσιμων πτήσεων της TUI στη χώρα, ενώ οι κρατήσεις των Αυστριακών για αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζουν διψήφια αύξηση σε σχέση με πέρυσι.