Η UPS όρισε τον Lou Rivieccio ως πρόεδρο της UPS Ευρώπης. Ο Rivieccio είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες της UPS σε 56 χώρες και περιοχές και για περισσότερους από 49.000 υπαλλήλους. Αναλαμβάνει τα νέα καθήκοντα σε μια περίοδο ανάπτυξης για τη μεγαλύτερη αγορά της UPS εκτός των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, «Ο Lou μπαίνει στην Ευρώπη σε μια εποχή που επενδύουμε στο δίκτυό μας ώστε να βελτιώσουμε την ταχύτητα, να προσθέσουμε χωρητικότητα και να εξυπηρετήσουμε τη ζήτηση που βλέπουμε από το ηλεκτρονικό εμπόριο και το διασυνοριακό εμπόριο», δήλωσε ο Jim Barber, Chief Operating της UPS.

«Η Ευρώπη είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς το έξυπνο παγκόσμιο δίκτυο εφοδιαστικής συνεχίζει να εξελίσσεται, βοηθώντας τους πελάτες όλων των μεγεθών να χτίσουν τις επιχειρήσεις τους. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η γνώση και η εμπειρία του Lou θα εξασφαλίσουν διαρκή επιτυχία και ανάπτυξη για εμάς και τους πελάτες μας σε αυτή την σημαντική περιοχή του κόσμου».

Σημειώνεται, ότι ξεκινώντας την καριέρα του  στη UPS ως χειριστής πακέτων μερικής απασχόλησης στην Spring Valley, στη Νέα Υόρκη, ο Rivieccio κατείχε αρκετές διευθυντικές θέσεις στη UPS σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου των επιχειρήσεων της UPS Καναδά, πρόεδρος της Northern Plains District και πρόεδρος του Ohio Valley στις ΗΠΑ. Στο τελευταίο του ρόλο ως προέδρου της Ανατολικής Περιφέρειας της UPS στις ΗΠΑ, προσέφερε στρατηγική κατεύθυνση για περίπου 175.000 υπαλλήλους σε 26 πολιτείες.

Ο Rivieccio, βετεράνος της UPS με 34 χρόνια προϋπηρεσία, διαδέχεται τον Nando Cesarone, ο οποίος έχει διοριστεί πρόεδρος της UPS International και είναι μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της UPS, της ανώτερης ομάδας ηγεσίας της εταιρείας. Σ ‘αυτό το ρόλο, είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες της UPS εκτός των ΗΠΑ. Ο Cesarone διορίστηκε πρόεδρος των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων της UPS στις αρχές του 2016.

Τέλος, κατάφερε να οδηγήσει την UPS Ευρώπης να καταγράψει ρεκόρ στις επιχειρηματικές επιδόσεις κατά τη διάρκεια της πενταετής επένδυσης των 2 δισ. δολαρίων στην τεχνολογία, το δίκτυο και την υποδομή που αποσκοπούν στην περαιτέρω βελτίωση της ταχύτητας, της χωρητικότητας και της αξιοπιστίας της εταιρείας για πελάτες όλων των μεγεθών οι οποίοι αναπτύσσουν επιχειρηματικές συναλλαγές εντός, προς και από την Ευρώπη.