Η Blue Air ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα των πτήσεων της.

Ειδικότερα, με την Blue Air μπορείτε να ταξιδέψετε απευθείας σε Αθήνα (11 πτήσεις εβδομαδιαίως), Θεσσαλονίκη(4 πτήσεις εβδομαδιαίως), Λονδίνο (3 πτήσεις εβδομαδιαίως), Μπέρμιγχαμ (3 πτήσεις εβδομαδιαίως) και Βουκουρέστι (καθημερινές πτήσεις). Oι επιλογές γίνονται ακόμη περισσότερες καθώς μέσω Βουκουρεστίου μπορείτε να ταξιδέψετε σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Ενημερωθείτε για το χειμερινό πρόγραμμα από το τηλεφωνικό κέντρο στο 22755300 ή από τους συνεργαζόμενους πράκτορες ή και στο www.blueairweb.com και ετοιμάστε βαλίτσες!

Πληροφορίες για την Blue Air:

Η Blue Air, η μεγαλύτερη ρουμανική αερογραμμή με λειτουργία 14 ετών, προσφέρει τώρα πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς, στο Βέλγιο, την Κύπρο, τη Δανία, τη Φιλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Σουηδία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία έχει εννέα λειτουργικές βάσεις στο Βουκουρέστι, το Μπακάου, το Κλουζ-Ναπόκα, στην Κωστάντζα, το Ιάσιο, τη Λάρνακα, το Λίβερπουλ, το Τορίνο και στο Αλγκέρο.

Η Blue Air έχει λάβει πιστοποιητικό του IATA Operational Safety Audit (IOSA), από την International Air Transportation Association (IATA) για τις εξαιρετικές λειτουργικές της βάσεις, ενώ είναι επίσης εξολοκλήρου μέλος της IATA.

Η Blue Air έχει στο λειτουργικό πτητικό της αεροσκάφη Boeing 737 με αναβαθμισμένο εσωτερικό και υπερσύγχρονα Recaro καθίσματα επιτρέποντας στον επιβάτη μια άνετη εμπειρία εν πτήση.