Η διοργάνωση του 13ου Αεροπορικού συνεδρίου έχει θέμα: «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ – Περιφερειακή Αεροπορική Ανάπτυξη» και για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, από την εταιρεία iForce Επικοινωνίες, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ), την Πανελλήνια Ένωση Ιπταμένου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.), της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας, της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροσκαφών Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας.

Ειδικότερα, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00, στο επιμελητήριο Αχαΐας, στην Πάτρα. Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Global Aviation. Την έναρξη του συνεδρίου έχει κληθεί να τελέσει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας.

Συμμετέχουν στελέχη, εμπειρογνώμονες, από το Υπουργείο Μεταφορών, το Υπουργείο Οικονομικών, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την ΥΠΑ, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τα σώματα ασφαλείας, τις αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού, συνδικαλιστικοί και επιστημονικοί φορείς και ειδικοί των αεροπορικών θεμάτων καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι.

Το κύριο θέμα του συνεδρίου είναι η διερεύνηση και ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης των δημόσιων και ιδιωτικών τομέων των αερομεταφορών από νομική, επιστημονική και οικονομική άποψη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις διεθνείς πρακτικές, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Επιπλέον, το συνέδριο «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» προσφέρει στην ανάπτυξη των κλάδων και των τομέων της πολιτικής αεροπορίας και του τουρισμού και παρουσιάζει ενδιαφέρον όχι μόνο στους κύκλους των εμπειρογνωμόνων και τους άμεσα ενδιαφερόμενους της κάθε περιοχής ή τομέα των αερομεταφορών, αλλά και για το ευρύτερο επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό περιβάλλον, με επενδυμένο συμφέρον και επιστημονικό ενδιαφέρον.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή στο WWW.IFORCE.GR και

WWW.ARTALITY.COM  ή εγγραφή στη γραμματεία του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κα Κατερίνα Πάντζα, info@iforce.gr, 210-3392500, 6936-850951

LINKS: www.iforce.gr, www.artality.comwww.peipsady.grwww.ospa.gr,  www.eptaoa.gr

AIRNEWS.GR, ARTALITY.COM, AVIATION NEWSGREEK AIR NEWSGTP GREEK TRAVEL PAGES,METAFORESPRESS.GRTRAVELLING NEWSTRAVEL DAILY NEWS,      ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΡΠΙΝΗ, ZOUGLA.GR συνιστούν τους χορηγούς επικοινωνίας.