Η Wizz Air UK ανακοινώνει ειδικές τιμές για τους πελάτες της Cobalt, οι πτήσεις των οποίων από ή προς Λάρνακα, Κύπρο, Ελλάδα ή Αθήνα και οποιοδήποτε αεροδρόμιο του Λονδίνου ακυρώθηκαν μετά την πτώχευση της Cobalt.

Οι επιβάτες της Cobalt μπορούν να επωφεληθούν από ειδικούς ναύλους από την Wizz Air UK, η οποία εκτελεί καθημερινές πτήσεις από Λονδίνο-Λούτον σε Λάρνακα και Αθήνα, στα 89 ευρώ. Αυτός ο ναύλος διάσωσης ισχύει για ταξίδια έως τις 9 Δεκεμβρίου 2018 και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα σε κάθε πτήση. Οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της ειδικής ιστοσελίδας της Wizz Air στη διεύθυνση https://wizzair.com/#/rescue. Οι πελάτες θα πρέπει να αποδείξουν τις κρατήσεις τους με τη Cobalt για τις διαδρομές Λάρνακας / Αθήνας-Λονδίνου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Wizz Air UK, Owain Jones, δήλωσε: «Η Wizz Air βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει νέους πελάτες, των οποίων οι πτήσεις από και προς την Λάρνακα ή την Αθήνα και το Λονδίνο ακυρώθηκαν μετά την πτώχευση της Cobalt, στον ειδικό ναύλο των 89 ευρώ / 79 GBP.

Ο αριθμός των θέσεων σε αυτόν τον ειδικό τιμοκατάλογο διάσωσης είναι περιορισμένος, αλλά οι κανονικές μας τιμές στο δίκτυο των 53 προορισμών από το Λονδίνο (Λούτον) σε 26 χώρες, συμπεριλαμβανομένων καθημερινών υπηρεσιών τόσο στη Λάρνακα όσο και στην Αθήνα, είναι σκόπιμα χαμηλές κάθε μέρα».