Το Sofitel Athens Airport ανακοίνωσε την καθιέρωση μιας νέας υπηρεσίας στο χώρο της εστίασής του. Πρόκειται για τη ζώνη brunch που θα λειτουργεί κάθε Κυριακή σε live cooking στο χώρο του bar Artemis με ελληνικές και διεθνείς δημιουργίες του γνωστού σεφ Θεοφάνη Στάθη.

«Διαπιστώσαμε ότι ένα μεγάλο μέρος των ταξιδιωτών επιθυμούν ανάμεσα στις πτήσεις τους να γευτούν κάτι γρήγορο και ταυτόχρονα ποιοτικό» αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport κ. Γιώργος Σταύρου «κάτι που παρατηρείται και με τους επισκέπτες των εμπορικών πάρκων του αεροδρομίου κατά την Κυριακάτικη βόλτα τους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Sofitel Athens Airport παίζει επιτελικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, προχωρήσαμε στην ανάπτυξη της ξεχωριστής αυτής γαστρονομικής εμπειρίας που πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει στη θετική εικόνα και τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών της περιοχής».

Σημειώνεται, πως το μενού του brunch θα γίνεται σε live cooking από τις 12.00 – 15.30 και θα εναλλάσσεται κάθε εβδομάδα με την τιμή ανά άτομο να εκτιμάται στα 25 ευρώ.