Με το νέο κεντρικό μήνυμα «fly better», η Emirates υπόσχεται στους επιβάτες της σε όλο τον κόσμο μία ανεπανάληπτη εμπειρία ταξιδιού, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, «Στις 25 Οκτωβρίου του 1985, η Emirates μετέφερε τους πρώτους πελάτες της από το Ντουμπάι στο Καράτσι. Παρόλο που η εταιρεία έχει γιγαντωθεί από τότε, παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεση προς τους πελάτες μας: να απολαμβάνουν μία καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία όταν πετάνε με την Emirates», είπε ο Πρόεδρος της, Emirates, Sir Tim Clark.

«Η ώθηση προς την καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση είναι απολύτως συνδεδεμένη με το DNA της Emirates και αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε άνετα και ευχάριστα αεροπορικά ταξίδια σε κάθε Κατηγορία Θέσης. Η Emirates ήταν η πρώτη που εγκατέστησε ιδιωτικές οθόνες σε όλες τις Κατηγορίες Θέσεων, προσέφερε υπηρεσίες τηλεφώνου και Wi-Fi εν πτήσει, πρωτοπόρησε στις σουίτες της Πρώτης Θέσης, έφερε τα μπαρ και τα «shower spa» στο αεροσκάφος και είναι η μοναδική που συνεχίζει να εξελίσσεται με πρωτοποριακά προϊόντα, όπως τα εικονικά παράθυρα με ψηφιακή οθόνη. Σήμερα, επιβεβαιώνουμε την υπεροχή μας και καλούμε τους ταξιδιώτες μας να “ταξιδέψουν καλύτερα” με την Emirates», δήλωσε ο Boutros Boutros, Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates στην Εταιρική Επικοινωνία, στο Μάρκετινγκ και στη Μάρκα.

Επισημαίνεται, πως η νέα καμπάνια της Emirates ξεκίνησε τον Νοέμβριο με μία διαφήμιση, που προβάλει το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας, ice, της εταιρείας και την ποικιλία που προσφέρει. Σε σκηνοθεσία Michael Gracey, στο διαφημιστικό ένα μέλος του πληρώματος μεταμορφώνεται σε μια δραστήρια χορεύτρια, αλλάζοντας χορευτικά στυλ από Μπόλιγουντ μέχρι χιπ χοπ, αντιπροσωπεύοντας το ιδιαίτερο και ποικίλο περιεχόμενο του ice. To διαφημιστικό τελειώνει με το χαρακτηριστικό χιούμορ της Emirates.

Μία δεύτερη ταινία προβάλλει το εκτενές δίκτυο της Emirates σε παγκόσμιους προορισμούς. Το δεύτερο αυτό διαφημιστικό διακρίνεται από τη μελωδία ενός τραγουδιού, που γράφτηκε ειδικά για την καμπάνια. Ταξιδεύοντας τους θεατές από τις πεδιάδες της Κένυας μέχρι τον Πύργο του Άιφελ και έως το μοναδικό Burj Khalifa στο Ντουμπάι, το διαφημιστικό δημιουργήθηκε με ένα στιλ που έχει γίνει πλέον σήμα κατατεθέν της Emirates, προβάλλοντας τις απρόσκοπτες μεταβάσεις μεταξύ προορισμών και τις υπηρεσίες της Emirates που προσφέρονται εν πτήσει.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε εσωτερικά από τον επικεφαλής του brand της Emirates, Richard Billington.