Η Ryanair αποκάλυψε πρόσφατα ότι θα μεταφέρει πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες τα Χριστούγεννα (μεταξύ 11 Δεκεμβρίου και 8 Ιανουαρίου), καταγράφοντας ρεκόρ αύξησης της κίνησης κατά 5%. Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου πρόκειται να είναι η πιο δημοφιλής μέρα της εορταστικής περιόδου με σχεδόν 400.000 πελάτες να ταξιδεύουν σε 2.100 πτήσεις, ενώ η τελευταία πτήση την Παραμονή των Χριστουγέννων θα προσγειωθεί στις 17:55. Η ημέρα των Χριστουγέννων είναι η μόνη στο ημερολόγιο της Ryanair που δεν πετάει και οι πτήσεις θα συνεχιστούν στις 26 Δεκεμβρίου.

Η Ryanair επιβεβαίωσε ότι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί των Χριστούγεννων είναι η Βουλγαρία, η Λιθουανία, η Πολωνία, η Ρουμανία και η Σλοβακία. Την ίδια στιγμή, αριθμοί ρεκόρ σημειώνονται για τα Κανάρια Νησιά για Χριστούγεννα με ήλιο, ενώ οι πίστες της Αυστρίας, της Ιταλίας και της Ελβετίας θα γεμίσουν γοργά τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι επέλεξαν την Ryanair και αυτή την εποχή των Χριστουγέννων, για να ταξιδέψουν τόσο στο σπίτι τους, όσο και για τις διακοπές στους χειμερινούς προορισμούς είτε για λίγο ήλιο, είτε για σκι σε όλη την Ευρώπη. Και μην ξεχνάτε ότι οι χριστουγεννιάτικες δωροεπιταγές της Ryanair είναι το ιδανικό δώρο, προσφέροντας στους αγαπημένους σας την ευκαιρία να κλείσουν ένα αξέχαστο ταξίδι σε έναν από τους 220 προορισμούς μας, στους χαμηλότερους ναύλους. Τα κουπόνια ξεκινούν από 25€ και ισχύουν για ταξίδια στο διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο προορισμών μας, γι ‘αυτό συνδεθείτε στην Ryanair.com σήμερα και να κάνετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας και φέτος”.