• Η British Airways πήρε 4 παιδιά (όλα μονογονεϊκής οικογένειας) για ένα μοναδικό εορταστικό σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη
• Στα παιδιά δόθηκε η ευκαιρία να «ζήσουν σαν τον Kevin» μέσα από μοναδικές εμπειρίες, εμπνευσμένες από τις περιπέτειες ενός από τα πιο διάσημα παιδιά star στην πολυαγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία «Home Alone 2»
• Το ταξίδι συμπεριελάμβανε μια VIP πτήση, διαμονή στο παγκοσμίου φήμης Plaza Hotel και εκπλήξεις που παρουσιάζονταν από celebrities όπως η Pixie Lott, ο Harry Maguire, η Maya Jama, η Jodie Whittaker, η Millie Bobby Brown και ο Jon Culshaw στο ρόλο του Προέδρου Trump
• Αυτό το ταξίδι σηματοδοτεί την έναρξη του project BA Magic 100, στα πλαίσια του οποίου η British Airways θα υλοποιήσει 100 πράξεις καλοσύνης κατά τη διάρκεια του 2019, έτος που γιορτάζει την 100η επέτειό της.

Η British Airways δημιούργησε μια μοναδική Christmas BA Magic εμπειρία για μια ομάδα παιδιών, που πραγματικό το άξιζαν, στέλνοντας τα σε ένα ταξίδι ζωής στη Νέα Υόρκη για να «ζήσουν όπως ο Κevin», μία εμπειρία εμπνευσμένη από τις περιπέτειες του μικρού Kevin στην αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία «Home Alone 2».

Η εμπειρία ‘A Very Kevin Christmas’ αποτελεί την μεγαλύτερη και καλύτερη εμπειρία BA Magic surprise που έχει οργανωθεί έως τώρα και έχει αποτυπωθεί σε 2 ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες σήμερα, απεικονίζοντας την Νέα Υόρκη σε όλη της την εορταστική λάμψη! Η πρώτη ταινία είναι ένα teaser κινηματογραφικού τύπου. Η δεύτερη ταινία ακολουθεί τα παιδιά στις περιπέτειές τους και συμπεριλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με τους γονείς τους, οι οποίες αποκαλύπτουν τις συγκινητικές και εμψυχωτικές ιστορίες καθενός από αυτά.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου ταξιδιού, η British Airways αποκάλυψε μια ποικιλία από εμπειρίες κινηματογραφικού στυλ που συμπεριλάμβανε διαμονή στο εμβληματικό Plaza Hotel, πατινάζ στο Central Park, μια επίσκεψη στο διάσημο show των Rockettes στο Radio City Music Hall, παιχνίδια από το ανανεωμένο διάσημο κατάστημα παιχνιδιών FAO Schwarz και μία «πανδαισία» παγωτού στο πλέον αποκλειστικό και διακεκριμένο δωμάτιο στη Νέα Υόρκη, την Προεδρική Σουίτα του Plaza Hotel!

Ένας υπέροχος συνδυασμός από διασημότητες συνεργάστηκαν με την εταιρεία παρασκηνιακά, για να ανακοινώσουν τις εμπειρίες αυτές στα τέσσερα παιδιά, που επιλέχθηκαν από άτομα του περιβάλλοντός τους με βάση τις προσωπικές τους ιστορίες1.

Οι λαμπερές guest παρουσίες ξεκίνησαν να εμφανίζονται στο Κτήριο 5 του αεροδρομίου Heathrow του Λονδίνου, όπου η τραγουδίστρια Pixie Lott αποκάλυψε τον προορισμό του ταξιδιού σε μια prive ακουστική εκτέλεση του κλασσικού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού ‘Walking in a Winter Wonderland’. Μετά τα παιδιά έκαναν check -in σε ένα ειδικά διαμορφωμένο terminal, όπου τους υποδέχθηκε ο Harry Maguire και τη Maya Jama για να επιβιβαστούν σε μία ειδική ‘Kevin Class’ πτήση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε παιδιά και γονείς να απολαύσουν αποκλειστικά της καμπίνας Club World του Boeing 747.

Ακόμα περισσότερες εκπλήξεις παρουσιάστηκαν στα παιδιά από τη star της σειράς «Stranger Things», Millie Bobby Brown και την star της σειράς «Dr Who», Jodi Whitaker, που είχαν βιντεοσκοπήσει προσωπικά μηνύματα για όλα τα παιδιά. Το video της Jodie Whitaker αποκαλύφθηκε στην γιγαντοοθόνη της πλατείας Time Square και η διάσημη επιγραφή του ABC εμφάνισε τα ονόματα των παιδιών, καθώς και ένα μήνυμα ευχών για τα Χριστούγεννα από όλη την ομάδα της British Airways.

Τα παιδιά είχαν και μια προσωπική συνάντηση με τον «Πρόεδρο των ΗΠΑ», τον οποίο υποδύθηκε ο ηθοποιός Jon Culshaw.

Αυτό το ξεχωριστό ταξίδι ξεκινάει δυναμικά την δράση #BAMAGIC100, κατά την οποία η αεροπορική εταιρεία θα ευχαριστήσει τους πελάτες της εκπλήσσοντάς τους με 100 πράξεις καλοσύνης (μικρές αλλά και μεγάλες) καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς η British Airways γιορτάζει τα 100 της χρόνια.

Ο Alex Cruz, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways, δήλωσε: «Η Νέα Υόρκη είναι ένας μαγικός προορισμός για τα Χριστούγεννα, είτε είσαι παιδί είτε ενήλικας, ήταν λοιπόν το ιδανικό μέρος για να διοργανώσουμε την πιο φιλόδοξή μας BA Magic έκπληξη μέχρι σήμερα. Όπως γίνεται φανερό και από τις ταινίες μας, τα παιδιά είχαν να αντιμετωπίσουν αντίξοες συνθήκες και οι ιστορίες τους είναι εξίσου συγκινητικές όσο και ενθαρρυντικές. Ο στόχος μας ήταν να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά, αλλά και στους γονείς τους, ένα μαγικό ξεκίνημα για αξέχαστα Χριστούγεννα».

«Στα πλαίσια των εορτασμών για την εκατονταετηρίδα της εταιρείας, το 2019 θα λανσάρουμε την δράση BA Magic 100 όπου ανυπομονούμε να προσφέρουμε εκπλήξεις σε πολλούς από τους πελάτες μας με μοναδικά δώρα που θα κάνουν την εμπειρία της πτήσης τους ακόμα πιο ξεχωριστή».

Οι επισκέπτες της σελίδας της British Airways μπορούν να στείλουν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες για μια πιθανότητα να κερδίσουν ένα άγγιγμα από την μαγεία της British Airways κατά τη διάρκεια του 2019.