Η AccorHotels και η G.Lymperakis Invest OE ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας franchising για την κυκλοφορία του πρώτου ξενοδοχείου ibis styles στην Αθήνα.

Μετά την επιτυχημένη λειτουργία του ibis styles στο Ηράκλειο της Κρήτης, το νέο ibis styles Athens Routes στην Αθήνα, αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο για τον δυναμικό σχεδιασμό του όσο και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα στη λειτουργία του.

Σε ένα βιοκλιματικό κτίριο 5.800 τμ, το 4 αστέρων ibis styles Athens Routes, εκτός των   μοντέρνων δωματίων, θα διαθέτει συνεδριακό χώρο, γυμναστήριο, υπόγειο Parking και Roof Top Bar με θέα την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και τον Αργοσαρωνικό.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην αρχή της Λ. Βουλιαγμένης, κοντά στο σταθμό Μετρό Άγιος Ιωάννης,  1.300μ από το Μουσείο της Ακρόπολης. Η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2019.

Η επένδυση ύψους 8 εκατ. ευρώ έχει την πλήρη υποστήριξη της G.Lymperakis Invest OE.

Ο κος  Luigi Lima, Operational Director Franchising AccorHotels Ιταλία και Ελλάδα, δηλώνει: «Είμαι πολύ περήφανος για το πρώτο ibis styles στην Αθήνα, το οποίο καταδεικνύει το ενδιαφέρον της AccorHotels για επέκτασή της στην πρωτεύουσα της χώρας. Πιστεύουμε ότι η αξία ενός δυναμικού Brand,  όπως το ibis styles, μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό άξονα για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού της Αθήνας»

«Η συνεργασία μας με την AccorHotels για την εκπροσώπηση μιας τόσο ξεχωριστής και προσιτής αλυσίδας ξενοδοχείων διεθνούς εμβέλειας είναι πολύ σημαντική για εμάς και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει στην τουριστική ζωή της πόλης μας.» δηλώνει ο Γιώργος Λυμπεράκης, CEO της εταιρίας G.Lymperakis Invest OE.