Το Airnews και η Egyptair σας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε στη μαγευτική Αίγυπτο και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της. 

Συγκεκριμένα, σας προσφέρει ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο με την Egyptair μετ’επιστροφής για την πτήση Αθήνα- Κάιρο μέσα στο 2019. 

Πως θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

Κάντε like στη σελίδα του Airnews στο facebook
Κάντε like στο post του διαγωνισμού
Κάντε public share από το facebook το post του διαγωνισμού
Μπήκατε στην κλήρωση!

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 18/1/19 και λήγει στις 8/2/19 στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση έπειτα από τη λήξη του διαγωνισμού και έπειτα θα επικοινωνήσει με την Egyptair για το voucher του αεροπορικού εισιτηρίου. 

Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για την Egyptair

Mία από τις πρώτες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, η Egyptair έχει πίσω της μια ιστορία πάνω από 85 ετών παροχής άριστης και ανταγωνιστικής εξυπηρέτησης και πραγματικής αιγυπτιακής φιλοξενίας στους πελάτες.
Σήμερα, το δίκτυο της Egyptair καλύπτει περισσότερους από 80 προορισμούς σε 70 χώρες. Αξιοποιώντας και το δίκτυο της Star Alliance από τον Ιούλιο του 2008, οι επιβάτες της Egyptair μπορούν να ταξιδέψουν σε περισσότερους από 1.200 προορισμούς σε 192 χώρες. Κάθε χρόνο, η Egyptair μεταφέρει συνολικά πάνω από 13 εκατομμύρια επιβάτες. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου της και της ανταπόκρισης στις ανάγκες του ταξιδιωτικού κοινού, η Egyptair πρόσθεσε πρόσφατα στο δίκτυό της πτήσεις προς το Τόκυο, τη Βεγγάζη, τη Μόσχα, το Ερμπίλ του Ιράκ, το Χονγκ Κονγκ και σύντομα τη Σαγκάη.
Η στρατηγική της Egyptair επικεντρώνεται στη βελτίωση και την ανάπτυξη του δικτύου, το σχέδιο ανάπτυξης του στόλου και τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι επιβάτες απολαμβάνουν μία πραγματικά μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.
Ο στόλος της Egyptair αποτελείται σήμερα συνολικά από 80 αεροσκάφη, (συμπεριλαμβανομένων δέκα 777-300ER και επτά 777-200rs). Η Egyptair προχωρά ήδη σε ένα πρόγραμμα σημαντικής αύξησης του στόλου της με στόχο να φτάσει τα 125 αεροσκάφη μέχρι το 2025. Ήδη, η εταιρεία έχει παραγγείλει τα παρακάτω 45 νέα αεροσκάφη, συγκεκριμένα 24 Airbus 220, 6 Boeing 787 Dreamliner και 15 Airbus 320neo.