Η Eurotel Hospitality, εταιρεία τεχνολογίας στο χώρο της Φιλοξενίας και Εστίασης σε Ελλάδα και Κύπρο, αναδείχθηκε κορυφαίος Hotel Entertainment & Technology Supplier, λαμβάνοντας το Gold Award, στα ετήσια βραβεία Greek Hospitality Awards 2019.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards 2019 επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των Ελληνικών ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων και άλλων συναφών με τον τουρισμό εταιριών, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχει τόσο η επιτροπή αξιολόγησης όσο και το κοινό.

Η Eurotel Hospitality, συμμετείχε στα βραβεία στην κατηγορία Best Hotel Entertainment & Technology Supplier και έχοντας ως πλεονέκτημα την 25ετή και πλέον πείρα της στις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα του τουρισμού, κατάφερε να διακριθεί λαμβάνοντας το χρυσό βραβείο της εν λόγω κατηγορίας.

Η κυρία Νατάσσα Καρατζά, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Eurotel Hospitality, δήλωσε σχετικά: «Ήταν τιμή μας να συμμετάσχουμε και πόσο μάλλον να βραβευτούμε σε αυτήν την σημαντική εκδήλωση. Για την Eurotel Hospitality, αποτελεί αναγνώριση για όσα προσφέρουμε στους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια. Η φετινή προσθήκη της εταιρείας LeaderIT θα δώσει νέες λύσεις ειδικά στον τομέα του infrastructure, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες από εμάς, δίνοντας ακόμη περισσότερες εγγυήσεις προς τους συνεργάτες μας και γιατί όχι και περισσότερες μελλοντικές διακρίσεις και σε άλλους τομείς».

Τα Greek Hospitality Awards 2019 που διοργανώθηκαν φέτος για 5η συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκαν από την Ethos Awards, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της ΔΕΘ Helexpo.

Οι νικητές των βραβείων αποτελούν ένα σημαντικό πρεσβευτή για τον ελληνικό τουρισμό, αφού τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αποστέλλονται στο Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας (ATOR), στην Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Μεγάλης Βρετανίας (ABTA), στο Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Γερμανίας και στο σύνολο των αραβικών τουριστικών γραφείων, που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Greek Tourism Workshop 2019 σε Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ντουμπάι και Λίβανο.