Η Emirates βρίσκεται στην ελληνική αγορά εδώ και 23 χρόνια, έχοντας προσφέρει τις  υπηρεσίες της σε περισσότερους από 2,4 εκατομμύρια επιβάτες. Είναι η πρώτη εταιρεία που συνέδεσε την Αθήνα απευθείας με το Ντουμπάι, την  αφετηρία της για τους 21 προορισμούς του δικτύου της στην Άπω Ανατολή.

Οι επιβάτες που αναχωρούν προς τους προορισμούς τους, σταματούν στο Ντουμπάι για μία σύντομη γνωριμία με τον ασιατικό πολιτισμό, μέσα από τις ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες, παγκόσμιας κλάσης, που προσφέρει η πόλη.

Η Emirates όχι μόνο ενώνει τους επιβάτες από Ελλάδα με τον κόσμο, αλλά στοχεύει να προσφέρει εμπειρίες που τους ικανοποιούν. Έτσι, από τις 31 Μαΐου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, οι επιβάτες θα μεταφέρονται ακόμη πιο άνετα με το αεροσκάφος Α380, απολαμβάνοντας υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, όπως το On Board Lounge και Shower Spa.

Για την Emirates, η προσφορά ενός μενού αντάξιου με το αντίστοιχο ενός εστιατορίου πέντε αστέρων εν πτήσει και η ανατροπή του ταμπού γύρω από το φαγητό που προσφέρεται από τις αεροπορικές εταιρείες, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη δέσμευση. Το γεγονός ότι το μαγείρεμα δεν πραγματοποιείται στα 35.000 πόδια, την κάνει να εργάζεται ακόμα πιο σκληρά, ώστε να προμηθεύεται τοπικά υλικά υψηλής ποιότητας και να χρησιμοποιεί ιδιαίτερες τεχνικές μαγειρικής, με στόχο ένα εξαιρετικό και απολαυστικό γεύμα για τους επιβάτες της. Έτσι, προσφέρονται τοπικά εμπνευσμένα μενού και μοναδικά γκουρμέ πιάτα, όπως αυθεντική κουζίνα Kaiseki, Bento box με ιαπωνικά σκεύη και ινδικό ψωμί naan, ως μία μικρή ένδειξη των γεύσεων του δικτύου της στην Άπω Ανατολή.

Επίσης, σε όλες τις πτήσεις της Emirates, οι επιβάτες εξυπηρετούνται από το διεθνές πλήρωμά της, συμπεριλαμβανομένων Ελλήνων πιλότων και μελών καμπίνας, ενώ απολαμβάνουν επίσης τοπικά εμπνευσμένα γεύματα από βραβευμένους chef όπως παραδοσιακούς μεζέδες με τα πιο φρέσκα υλικά, που συνοδεύονται από έναν ευρύ κατάλογο δωρεάν κρασιών και ποτών.

Ο συνδυασμός των υπηρεσιών που προσφέρονται στο αεροσκάφος Α380, αποτελούν την τέλεια δικαιολογία για τους επιβάτες από Ελλάδα να ταξιδέψουν με την Emirates και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του δικτύου της στην Άπω Ανατολή, που πλέον θα περιλαμβάνει την Πνομ Πεν και τη Μπανγκόγκ, από την 1η Ιουνίου 2019.