Αν φανταστήκατε ότι η αεροσυνοδός «έλουσε» τον γενικό διευθυντή της American Airlines, Νταγκ Πάρκερ, γιατί ζήτησε αύξηση και δεν της την έδωσε ή γιατί δεν άντεξε άλλο τις δύσκολες συνθήκες εργασίας, κάνετε λάθος.

Το κατά λάθος σπρώξιμο ενός επιβάτη οδήγησε την αεροσυνοδό, Μάντι Πίτερς,  να πετάξει τα ποτά που κρατούσε στο αφεντικό της.

«Σερβίριζα ποτά κατά τη διάρκεια της επιβίβασης στην καμπίνα της πρώτης θέσης. Είχα έναν δίσκο γεμάτο με ποτά, όταν ο επιβάτης μπροστά μου σταματά στο διάδρομο και κάνει πίσω. Σπρώχνει το δίσκο και τα ποτά άρχισαν να απογειώνονται. 

Μαντέψτε σε ποιον προσγειώθηκαν. Τα μισά πάνω μου και τα άλλα μισά στην αγκαλιά του Νταγκ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ. Ήθελα να πεθάνω εκείνη τη στιγμή στον διάδρομο», περιγράφει η αεροσυνοδός στο προφίλ της στο instagram. 

Ωστόσο, το αφεντικό της ήταν πολύ χαλαρό με το περιστατικό. «Αργότερα ήρθε πίσω και μιλήσαμε για λίγο και κάναμε αστεία για το υπόλοιπο της πτήσεις. Όταν βγήκε από το αεροπλάνο, μου είπε ότι δεν θα με ξεχάσει ποτέ… Υποθέτω ότι είναι καλό πράγμα;», λέει η κοπέλα, που κατέληξε «ατυχήματα συμβαίνουν».