Αναζητήστε την επόμενή σας ταξιδιωτική περιπέτεια με τη νέα εφαρμογή της Budgetfly, που είναι η πρώτη που συνδυάζει υπηρεσίες metasearch και ταξιδιωτικών γραφείων, εξασφαλίζοντας τις φτηνότερες τιμές μέσω μιας εύκολης περιήγησης που σας επιτρέπει να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας!

Η αγορά αεροπορικών εισιτηρίων ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη!

  • Ανακαλύψτε νέα μέρη, με τη βοήθεια του app, πατώντας στο tab ‘’Explore’’. Έπειτα κλικάροντας στο πεδίο ‘’Anywhere’’ , μπορείτε να δείτε τις καλύτερες προτάσεις και τις πιο μειωμένες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια για αυτές. Μην ξεχάσετε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την επιθυμητή ώρα ταξιδιού, τη διάρκειά του και τον προϋπολογισμό σας.
  • Μια απλή αναζήτηση επιστρέφει αποτελέσματα από τις πολυκαναλικές συνδέσεις (GDS, API κ.ά) σε λίγα δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές και εσείς μπορείτε να και να επιλέξετε από πού θα κάνετε κράτηση – είτε είναι απευθείας από τη Βudgetfly είτε από την αεροπορική εταιρεία ή ακόμα και από άλλο ταξιδιωτικό site.
  • Να γνωρίζετε πως οι τιμές για τα αεροπορικά εισιτήρια είναι «καθαρές» και δεν έχουν καμία επιβάρυνση από την εφαρμογή ή από την Budgetfly. Αν η Budgetfly δεν έχει τις πιο οικονομικές πτήσεις, τότε η εφαρμογή της σας δείχνει ποιος τις διαθέτει και έτσι μπορείτε να κάνετε την αγορά σας από εκεί.
  • Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μας σε σκοτεινή λειτουργία!
  • Η εφαρμογή είναι δωρεάν και διατίθεται για Android και iOs συσκευές.