Στο αεροδρόμιο Louisville στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάνοπλοι αστυνομικοί αναπτύχθηκαν εντός των εγκαταστάσεων και αφού αιφνιδίασαν έναν άντρα με στολή, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν εκτός αεροδρομίου.

Ο άντρας με τη στολή που συνελήφθη ήταν ο πιλότος Christian Richard Martin, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο τριών ανθρώπων, το 2015. Η όλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε ενώ ο Christian Richard Martin ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο κοπκίτ του αεροπλάνου, με προορισμό τη Βόρεια Καρολίνα.

Εκτός από τους τρεις φόνους, το κατηγορητήριο εναντίον του Αμερικανού πιλότου περιλαμβάνει έναν αριθμό εμπρησμών, μία απόπειρα εμπρησμού και τρεις προσπάθειες παραποίησης στοιχείων! Όπως ανέφερε ο γενικός εισαγγελέας, ο Christian Richard Martin βαρύνεται με τον φόνο των Calvin και Pamela Phillips, καθώς και του γείτονά τους Edward Dansereau.

Ο Calvin Philips βρέθηκε πυροβολημένος στο σπίτι του στο Pembroke, στο Κεντάκι, ενώ τα άλλα δύο πτώματα βρέθηκαν καμμένα μέσα στο πορτπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, σε απόσταση αρκετών μιλίων από το σπίτι που έγινε το τριπλό φονικό.

Ο πιλότος ανήκε στο δυναμικό της εταιρείας PSA Airlines για πάνω από έναν χρόνο.