Η Emirates προσφέρει στους ταξιδιώτες από Ελλάδα, την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ελκυστικούς ναύλους και να ανακαλύψουν την κοσμοπολίτικη πόλη του Ντουμπάι καθώς και άλλους προορισμούς του δικτύου της στην Άπω Ανατολή καθώς και τη Νέα Υόρκη.

Όσοι ταξιδεύουν στο Ντουμπάι, μπορούν να απολαύσουν λιακάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, 6 φανταστικές δημόσιες παραλίες με τα ωραιότερα εστιατόρια, εμπορικά κέντρα παγκόσμιας κλάσης, αξιοθέατα και πολλές ακόμα δραστηριότητες. Οι προσφορές ισχύουν για κρατήσεις από 21/05 έως και τις 30 Μαΐου 2019, για ταξίδια από τη 1 Ιουνίου έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης που ταξιδεύουν από Ελλάδα, μπορούν να επωφεληθούν από τους ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από 419€ ενώ οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης από τους ναύλους να ξεκινούν από 2,129 €.

Ενδεικτικά:

Προορισμός

Θέση

Τιμή

Νέα Υόρκη

Y

EUR 419

Ντουμπάι

Y

EUR 429

Μπανγκόκ

Y

EUR 529

Πουκέτ

Y

EUR 539

Γιοχάνεσμπουργκ

Y

EUR 589

Μπαλί

Y

EUR 639

Χο Τσι Μιν

Y

EUR 699

Μαυρίκιος

Y

EUR 959

Σεϋχέλλες

Y

EUR 989

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, με περισσότερα από 4,000 κανάλια ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών ταινιών & μουσικής.  Επίσης, μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ποτά και τοπικά εμπνευσμένα μενού καθώς και τη φημισμένη φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, για να κάνετε την κράτησή σας και για τη πλήρη λίστα με τους όρους και τις προϋποθέσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε το  www.emirates.gr ή να επικοινωνήσετε με το τοπικό γραφείο της Emirates.