Η Sabre Corporation, πάροχος τεχνολογίας στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, εκτελεί μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την εξέλιξη της τεχνολογικής βάσης της και την προώθηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης προϊόντων.

Αυτή την εβδομάδα η Sabre έφτασε σε δύο κρίσιμα ορόσημα σε αυτό το «ταξίδι» – το άνοιγμα του νέου κέντρου ανάπτυξης στην Κρακοβία και την πρόσληψη του βετεράνου τεχνολογίας Sebastian Drzewieckit για να ηγείται της ομάδας. Η νέα εγκατάσταση θα στεγάζεται σε ένα από τα πιο προοδευτικά κτίρια της πόλης, παρέχοντας ένα περιβάλλον αιχμής για την περαιτέρω βελτίωση των δυνατοτήτων ανάπτυξης του Sabre.

Η Sabre άρχισε να καταγράφει μια νέα πορεία μετά την απόκτηση του Sean Menke ως προέδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Δεκέμβριο του 2016. Από τότε, ένας από τους βασικούς στόχους ήταν η περαιτέρω βελτίωση των δυνατοτήτων ανάπτυξης της εταιρείας αξιοποιώντας μεθόδους ευέλικτης ανάπτυξης, οι οποίες αποτελούν βασική ευθύνη του Louis Selincourt , αντιπροέδρου στα κέντρα ανάπτυξης, από την ένταξή του τον Ιούλιο του 2018.

Η εταιρεία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην τεχνολογική της εξέλιξη, έχοντας απτά οφέλη όσον αφορά στη σταθερότητα, την ασφάλεια, την ευελιξία και την αποδοτικότητα.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής ανοιχτού κώδικα, η Sabre κατασκευάζει επίσης μια πλατφόρμα επόμενης γενιάς, η οποία αποσκοπεί στην αύξηση της ταχύτητας στην αγορά μέσω εργαλείων και αυτοματισμών που εξομαλύνουν και επιταχύνουν τον τρόπο ανάπτυξης, δοκιμής, ανάπτυξης και λειτουργίας των εφαρμογών.

Τα προϊόντα που έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν φέτος περιλαμβάνουν λύσεις με δυνατότητα NDC και υπηρεσίες περιεχομένου για καταλύματα.