Αν νομίζατε πως η ελληνική αεροπορική προσφέρει υπηρεσίες μόνο εν ώρα πτήσης, επισκεφτείτε τα lounges της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα και δεν θα χάσετε.

Στα «σαλόνια» της Aegean έχουν πρόσβαση όλοι οι επιβάτες της που ταξιδεύουν σε Διακεκριμένη Θέση, οι κάτοχοι της χρυσής Miles+Bonus κάρτας, καθώς και όλοι οι κάτοχοι καρτών με το διακριτικό Star Alliance Gold. Βέβαια, όπως παντού, έτσι και εδώ υπάρχει μία μικρή εξαίρεση, καθώς η Αegean, επιθυμώντας να ευχαριστήσει όλους τους ταξιδιώτες, έχει φτιάξει και έναν μικρό χώρο υποδοχής στην «Είσοδο 4» των αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας, το Aegean Public Lounge, στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι και είναι ανοικτό για το επιβατικό κοινό 24 ώρες το 24ωρο. Στο Aegean Public Lounge μπορείτε να χαλαρώσετε πριν από το ταξίδι σας, να περιηγηθείτε στο internet με διαθέσιμα tablets και να πραγματοποιήσετε εύκολα, γρήγορα και απλά το check-in σας στα ειδικά μηχανήματα (Self Check-in Kiosks) που είναι τοποθετημένα στον χώρο. Στο Public Lounge του αεροδρομίου της Αθήνας, δίνεται επίσης η δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι το «enter Greece», το ειδικά σχεδιασμένο κανάλι της Aegean που προβάλλει τις ομορφιές της χώρας μας.

Ας δούμε όμως και τα Business Lounges του ελληνικού αερομεταφορέα.

Αθήνα: Aegean Business Lounges

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της, η Aegean έχει δημιουργήσει στο «Ελ. Βενιζέλος» δύο ξεχωριστά Business Lounges, ένα στην περιοχή Β –εντός Schengen– και ένα στην περιοχή Α –εκτός Schengen. Τα Business Lounges έχουν σχεδιαστεί, ώστε να προσφέρουν μία άνετη και χαλαρωτική εμπειρία πριν από την πτήση σας. Απολαύστε τον καφέ ή το κρασί σας και συνοδεύστε τα με μία μεγάλη ποικιλία ελληνικών γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων ή με υγιεινά σνακ. Το κάθε lounge διαθέτει ξεχωριστό χώρο για να απολαύσετε το γεύμα σας αλλά και αναπαυτικές πολυθρόνες για να χαλαρώσετε έως την ώρα της αναχώρησης της πτήσης σας. Ταυτόχρονα, παρέχεται η δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών, δωρεάν πρόσβαση σε internet υψηλών ταχυτήτων, καθώς επίσης και δωρεάν ημερήσιος και περιοδικός τύπος. Τέλος, διατίθενται ειδικά lockers, στα οποία έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε τα προσωπικά σας είδη έως τη στιγμή της αναχώρησής σας. Στον χώρο υποδοχής, υπάλληλοι της εταιρείας θα σας καλωσορίσουν και θα είναι διαθέσιμοι για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με το ταξίδι σας. 

Θεσσαλονίκη

Το Business Lounge της Aegean στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έχει υψηλή αισθητική με έμφαση στην άνεση, τη λειτουργικότητα και την καινοτομία. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 90 καθήμενα άτομα και λειτουργεί με αυτόνομο κλιματισμό/εξαερισμό χώρου. Διαθέτει θέσεις για desktops, wireless δίκτυο, πάγκο για την ανάγνωση περιοδικών και εφημερίδων, ειδική γωνιά για αλλαγή βρεφών στις τουαλέτες, καθώς και lockers όπου μπορούν να αφήνουν οι επισκέπτες τα προσωπικά τους είδη. Επιπλέον, προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν στον χώρο του, 10 νέα iΡads της Apple. Το προσωπικό του Aegean Business Lounge στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα σας υποδεχθεί με ευχάριστη διάθεση και είναι πάντα πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε απαίτησή σας, καλωσορίζοντάς σας στον ταξιδιωτικό κόσμο της Aegean.

Λάρνακα

Στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, η αίθουσα αναμονής Aegean Business Lounge βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Εκεί, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας, σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα. Αξιοποιήστε τα προνόμια που σας παρέχει η Aegean και χαλαρώστε στο άνετο σαλόνι, απολαμβάνοντας ένα σνακ ή έναν καφέ. Μπορείτε, επίσης, να τακτοποιήσετε υποθέσεις τελευταίας στιγμής. Το Aegean Business Lounge διαθέτει 3 υπολογιστές για σύνδεση στο internet. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε χρήση του προσωπικού σας laptop, καθώς υπάρχουν παντού ηλεκτρικές συνδέσεις που καθιστούν εφικτή τη χρήση του.