Σήμερα, στον ανακαινισμένο δορυφορικό αεροσταθμό του αεροδρομίου Αθηνών, οι άνθρωποι της Scoot και του Ελ. Βενιζέλος γιόρτασαν τη συμπλήρωση 2 χρόνων πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας  στο δρομολόγιο Αθήνα – Σιγκαπούρη.

Η Scoot, θυγατρική της Singapore Airlines, είναι η μοναδική εταιρεία που συνδέει απευθείας τη Σιγκαπούρη με την Αθήνα, η οποία αποτέλεσε τον πρώτο ευρωπαϊκό προορισμό της, αλλά και την πρώτη πτήση μεγάλης απόστασης της εταιρείας.

Να σημειωθεί πως από την έναρξη των πτήσεων της Scoot στις 20 Ιουνίου 2017 έως σήμερα, η εταιρεία έχει μεταφέρει στο δρομολόγιο 150.000 επιβάτες. Οι περισσότεροι επισκέπτες της Αθήνας με τη Scoot προέρχονται από τη Σιγκαπούρη, την Ταιβάν, την Αυστραλία και την Ινδονησία.

Η Scoot είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες χαμηλού κόστους στην Ασία και προσφέρει προσιτές τιμές για 60 προορισμούς στην περιοχή Ασίας – Ειρηνικού. Δημοφιλείς προορισμοί των Ελλήνων ταξιδιωτών με τη Scoot είναι το Μπαλί, το Πουκέτ και το Σίδνεϊ.

Το 2018 η αεροπορική εταιρεία μετέφερε 79.055 επιβάτες, το οποίο είναι η καλύτερη ιστορικά επίδοση στη γραμμή Αθήνα – Σιγκαπούρη (προηγούμενο ρεκόρ – 66 χιλ. το 2004)

Κατά την κορύφωση της  θερινής περιόδου του 2019 (Ιούνιος – Σεπτέμβριος), η Scoot θα πραγματοποιεί 5 εβδομαδιαίες συχνότητες στο εν λόγω δρομολόγιο.