Η Εmirates προσφέρει στους Κύπριους επιβάτες της, τη δυνατότητα να ταξιδέψουν καλύτερα απολαμβάνοντας μέχρι και 4.000 κανάλια στο πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice.

Airshow εν πτήσει

Παρακολουθήστε την πορεία της πτήσης σας στον κινούμενο χάρτη μας και δείτε τον κόσμο από ύψος 40.000 ποδιών με τις εξωτερικές μας κάμερες.

Δείτε στην οθόνη σας μετεωρολογικές προβλέψεις, ειδήσεις και αθλητικά ρεπορτάζ, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την πτήση σας. Μπορείτε ταυτόχρονα να ακούτε μουσική, ραδιόφωνο ή podcast.

Ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) στους αιθέρες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 20 MB δωρεάν Wi-Fi εντός των δύο πρώτων ωρών της σύνδεσής σας. Φτάνουν για να περιηγηθείτε στα αγαπημένα σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για να στείλετε μηνύματα.

Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi εν πτήσει για περισσότερη ώρα ή αν χρειάζεστε περισσότερα δεδομένα, μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα παρακάτω διαθέσιμα πακέτα.

Τα μέλη του προγράμματος Skywards μπορούν να επωφεληθούν από το Wi-Fi είτε δωρεάν είτε με έκπτωση στην τιμή, καθ’όλη τη διάρκεια της πτήσης τους, ανάλογα με το επίπεδο μέλους τους και την κατηγορία θέσης στην οποία ταξιδεύουν.

Το παράθυρό σας σε νέους κόσμους

Επιλέξτε από έως και 4.000 κανάλια και απολαύστε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και παιχνίδια που διατίθενται κατ’ απαίτηση και σε διάφορες γλώσσες.

Ιce TV Live

Παρακολουθήστε σημαντικά αθλητικά γεγονότα και ειδήσεις της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο, χάρη στις ακόμα περισσότερες επιλογές απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης που προσφέρουμε σε επιλεγμένα αεροσκάφη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εmirates Ice, πατήστε εδώ