Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα ξεκίνησε την επιβίβαση σε πτήση της Ισπανικής Vueling στην Πάλμα, την πρωτεύουσα της Μαγιόρκα, όταν μια αεροσυνοδός τους σταμάτησε και της ζήτησε επιστρέψει και πάλι στην αίθουσα επιβίβασης. Σύμφωνα με την εκδοχή της ίδιας, κάποιοι προσφέρθηκαν να της δώσουν κάποια ρούχα ώστε να καλύψει την αποκαλυπτική της ενδυμασία, όμως και πάλι η αεροσυνοδός αρνήθηκε να της επιτρέψει την είσοδο στο αεροσκάφος.

Η αδερφή της, σε ανάρτηση στο twitter έγραψε. «Σήμερα η εκπληκτική εταιρία απαγόρευσε την επιβίβαση στην αδερφή μου επειδή φορούσε κοντή ολόσωμη φόρμα. Συνεπιβάτες της έδωσαν ρούχα για να καλύφτεί, αλλά και πάλι δεν της επετράπη η επιβίβαση».

Η εταιρία, σχολίασε σχετικά με το περιστατικό πως δεν ήταν η αμφίεση που προκάλεσε την αντίδραση της αεροσυνοδού, αλλά η συμπεριφορά της. Σύμφωνα πάντα με την εταιρία, η επιβάτις επιτέθηκε φραστικά στην υπάλληλο, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της να της απαγορευτεί η είσοδος στο αεροπλάνο.

Σε δεύτερο tweet, η αδερφή της απάντησε στον ισχυρισμό της εταιρίας, πως φορούσε μαγιό, απαντώντας πως «αν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν μια ολόσωμη φόρμα από ένα μαγιό, τότε αυτό δεν είναι δικό της πρόβλημα».