Στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αεροπορικής γιορτής της Ελλαδας της ATHENS FLYING WEEK θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική πτήση 6 μαχητικών αεροσκαφών και 2 ελικοπτέρων πάνω από την Αθήνα με διαδοχικές διελεύσεις πάνω από την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό σήμερα!

Ειδικότερα, τα 6 alpha jets των ROYAL JORDANIAN FALCONS σε σχηματισμό με τα 2 ελικόπτερα του Ναυτικού και το Τ-6Α της ομάδας ΔΑΙΔΑΛΟΣ θα απογειωθούν στις 10.00πμ. από το αεροδρόμιο Τατοϊου, θα περάσουν πάνω από την Εθνική οδό με κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια θα κάνουν διελεύση πάνω από το Λυκαβηττό και περιμετρικά του λόφου της Ακρόπολης. Στη συνέχεια θα περάσουν από τη Νέα Σμύρνη και μέχρι το ΟΑΚΑ για να κάνουν διαδοχικές διελεύσεις μέχρι τις 11.00πμ.

Το σχηματισμό των αεροσκαφών θα ακολουθεί και το αεροσκάφος SC-7 Skyvan της AIR-TO-AIR PHOTOGRAFY που θα φωτογραφίζει την ιδιαίτερη αυτή πτήση από ψηλά, πετώντας πάντα σε περισσότερα πόδια από τα άλλα αεροσκάφοι θα απαθανατίσει την κάθε στιγμή της πτήσης ανοίγοντας την καταπακτή του ( hatch door ή camera door0 εν πτήσει και βγάζοντας κάποιες από τις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες στον αεροπορικό κόσμο που κόβουν την ανάσα μια και είναι από αέρα σε αέρα όπως δηλώνει και το όνομά τους.

Μία ξεχωριστή πτήση που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι οι Αθηναίοι και μη, καθώς 10 διαφορετικά και ιδιαίτερα αεροσκάφη θα πετάξουν στους αττικούς ουρανούς δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.!

Τα μάτια στραμμένα ψηλά στον ουρανό λοιπόν για όλους όσους θα βρίσκονται στη διαδρομή της ξεχωριστής αυτής πτήσης. Ετοιμάστε τις κάμερές σας για να απαθανατίσετε μοναδικά στιγμιότυπα ενός σπάνιου θεάματος!!!!

Σημειώνεται, πως η ATHENS FLYING WEEK έχει ετοιμάσει 2 ολόκληρες ημέρες αεροπορικού υπερθεάματος το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην αεροπορική βάση Τανάγρας!!!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ https://www.viva.gr/tickets/show/aeroporiki-vasi-tanagras/athens-flying-week-2019/    ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 5€

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΉ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 15€ !

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  www.athensflyingweek.gr

Ακολουθήστε το AFW στο Facebook https://www.facebook.com/AthensFlyingWeek