Διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου έξω από το αεροδρόμιο της Πάφου. Ο λόγος  διαμαρτυρίας είναι έλλειψη πτήσεων από την Πάφο προς την Αθήνα.

Η πρώτη οργανωμένη αντίδραση των πολιτών και φορέων της Πάφου στο θέμα αυτό, θα λάβει χώρα αύριο, με πρωτοβουλία ομάδας πολιτών.

Στις 5.00 σήμερα θα οργανωθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας στο δρόμο μπροστά από τα κτίρια αναχωρήσεων και αφίξεων του αεροδρομίου Πάφου και θα αποκοπεί συμβολικά για λίγη ώρα η κίνηση οχημάτων στο ύψος του κυκλικού κόμβου στην είσοδο του αεροδρομίου.

Η κατάσταση αυτή, υποστηρίζουν, συνιστά κοροιδία για τους πολίτες της Πάφου, αφού τη στιγμή που μέσω Λάρνακας πραγματοποιούνται άνω των δέκα δρομολογίων καθημερινά για την Αθήνα, ουδείς έχει κατορθώσει να επιβάλει έστω και μια πτήση για το “¨Ελευθέριος Βενιζέλος” από το αεροδρόμιο Πάφου. Και αυτό, παρατηρούν, τη στιγμή που οι πληρότητες των πτήσεων προς την Αθήνα ήταν οι μεγαλύτερες που καταγράφονταν βάσει των επίσημων στοιχείων στο αεροδρόμιο Πάφου.