Δύο ακόμη ελληνικούς προορισμούς προσθέτει στο θερινό πρόγραμμα του 2020 η Jet2, τη Λέσβο και την Καλαμάτα με πτήσεις που θα ξεκινήσουν τον Μάιο από το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ.

Όπως ανέφερε η εταιρεία, οι πτήσεις αυτές προστέθηκαν μετά την «τεράστια» ζήτηση που παρατηρήθηκε.Η Jet2 θα είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που θα πετά στη Λέσβο από το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα από το Μάντσεστερ και μια φορά την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του Λονδίνου από τις 2 Μαΐου έως τις 10 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά ξεκινά πτήσεις προς Καλαμάτα με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως από το Μάντσεστερ και μια εβδομαδιαία κάθε Κυριακή από το Stansted από τις 3 Μαΐου έως την 1η Νοεμβρίου.Η Jet2 είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες πτήσεις και προς τη Σκιάθο και την Πρέβεζα για το καλοκαίρι του 2020.Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε ότι το πρόγραμμα Summer ’20 συνεχίζει να αυξάνεται, περιλαμβάνοντας πλέον 12 ελληνικούς προορισμούς, προσφέροντας έτσι στους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές από ποτέ για διακοπές στην Ελλάδα.