Δύο νέες απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα από το καλοκαίρι του 2020 εντάσσει στο θερινό της πρόγραμμα η Eurowings, μέλος του Ομίλου Lufthansa.

Οι δύο νέες πτήσεις από το Ντίσελντορφ και τη Στουτγάρδη, με προορισμό τη Σαντορίνη και την Κω αντίστοιχα θα ξεκινήσουν εντός του Μαΐου του 2020. Επίσης, η low-cost αεροπορική εταιρεία ενισχύει την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας μία επιπλέον πτήση στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Αμβούργο.

Πιο συγκεκριμένα, οι πτήσεις για Σαντορίνη θα ξεκινήσουν την 1η Μαΐου και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, ενώ οι πτήσεις για Κω θα γίνονται κάθε Τρίτη και Σάββατο από τις 23 Μαΐου 2020. Οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν  απευθείας πτήσεις στα δύο δημοφιλή ελληνικά νησιά σε τιμές που ξεκινούν από 99,99 ευρώ για εισιτήρια μιας διαδρομής., Ήδη όλες οι πτήσεις είναι διαθέσιμες online στο www.eurowings.com.

Επιπλέον, με την ενισχυμένη σύνδεση Θεσσαλονίκης-Αμβούργου, οι επιβάτες θα μπορούν από τις 3 Ιουλίου 2020 να ταξιδεύουν απευθείας προς και από τη Θεσσαλονίκη έξι φορές της εβδομάδα, με εισιτήρια που ξεκινούν από 49,99 ευρώ.

H Eurowings είναι η low-cost εταιρεία του Ομίλου Lufthansa και μέλος του μεγαλύτερου αεροπορικού Ομίλου στον κόσμο. Με στόλο που φτάνει τα 180 αεροσκάφη, εξειδικεύεται σε low-cost απευθείας πτήσεις εντός Ευρώπης. Η Γερμανική εταιρεία προσφέρει πτήσεις σε πάνω από 210 προορισμούς σε 60 χώρες παγκοσμίως και έχει την θέση της τρίτης μεγαλύτερης point-to-point αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη.

Πέρυσι, η εταιρεία μετέφερε για πρώτη φορά πάνω από 40 εκατ. επιβάτες και επέκτεινε το εργατικό της δυναμικό σε περίπου 9.000 υπαλλήλους.