Η πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Πάφο προς Αθήνα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019.

Το αεροδρόμιο της Αθήνας καλωσόρισε το αεροσκάφος της Cyprus Airways με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα. Στην πύλη προσφέρθηκαν γλυκά σε όλους τους επιβάτες που ταξίδεψαν προς Πάφο. Παρομοίως, το Αεροδρόμιο της Πάφου καλωσόρισε την πρώτη πτήση της Cyprus Airways από την Αθήνα με την παραδοσιακή υδάτινη αψίδα.

Η Cyprus Airways συνδέει την Πάφο με την Αθήνα με 3 πτήσεις την εβδομάδα. Εκτός από τη σύνδεση με την Αθήνα, η Cyprus Airways θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ το καλοκαίρι του 2020. Η εταιρεία θα συνεχίσει τις πτήσεις της από την Λάρνακα προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Ηράκλειο για τη χειμερινή περίοδο.
Η Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways Natalia Popova δήλωσε “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε πτήσεις από το αεροδρόμιο της Πάφου, το δεύτερο αεροδρόμιο της Κύπρου. θεωρούμε υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της τοπικής αγοράς και παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα για βελτιώσεις προς αυτή την κατεύθυνση».

Σημειώνεται, ότι οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω της σελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από την Κύπρο δωρεάν 8000 8111 ή από το εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα. Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.