Η ελληνική αεροπορική εταιρεία Ellinair η οποία ανήκει στον όμιλο Μουζενίδη ανακοίνωσε νέες πτήσεις από το Κίεβο προς την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο για το 2020. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο Τζουλιάνι ένα από τα δύο που υπάρχουν στην πόλη του Κιέβου με αεροσκάφη Airbus A319.

Το πρόγραμμα προς τα δύο νησιά του Ιονίου θα έχει ως εξής:

ΚΕΡΚΥΡΑ

-Από τις 28 Μαίου έως τις 8 Οκτωβρίου μία πτήση κάθε Πέμπτη.

-Από τις 31 Μαίου έως τις 11 Οκτωβρίου μία πτήση κάθε Κυριακή.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

-Από τις 25 Μαίου έως τις 5 Οκτωβρίου μία πτήση κάθε Δευτέρα.

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι για το 2020 θα υπάρχουν και άλλες πτήσεις από το Κίεβο οι οποίες θα πραγματοποιούνται από την αεροπορική εταιρεία SkyUp Airlines και θα αναχωρούν από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της πόλης το Μπορισπόλ

Το ουκρανικό τουριστικό πρακτορείο JoinUp σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία SkyUp Airlines για τη θερινή τουριστική περίοδο του 2020 έχουν προγραμματίσει πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο “Boryspil” του Κιέβου προς την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο.

Το πρόγραμμα προς τα δύο νησιά του Ιονίου θα έχει ως εξής:

Κέρκυρα

-Από τις 30 Μαίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο.

Ζάκυνθος

-Από τις 31 Μαίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Κυριακή.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα υπάρχουν απευθείας πτήσεις από την Ουκρανία προς τη Ζάκυνθο ενώ προς την Κέρκυρα υπήρχε σύνδεση από την αεροπορική εταιρεία Ellinair.Συνεχίζονται οι ευχάριστες ειδήσεις και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε μία πολύ καλή τουριστική περίοδο για όλα τα νησιά του Ιονίου.

kefaloniapress.gr