Να περάσει λίγο πιο ευχάριστα την ώρα που μεσολαβούσε μέχρι να ξεκινήσει η επιβίβαση της πτήσης του, αποφάσισε ένας νεαρός στις ΗΠΑ συνδέοντας μια από τις οθόνες του αεροδρομίου με το Playstation που είχε μαζί του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Oregonlive, ο συγκεκριμένος νεαρός ήταν την περασμένη Πέμπτη στο αεροδρόμιο του Πόρτλαντ. Εκεί, στάθηκε μπροστά στο σημείο που υπήρχαν 7 οθόνες του αεροδρομίου, αποσύνδεσε μία από αυτές που παρουσίαζαν τον χάρτη του αεροδρομίου και συνέδεσε το Playstation για να παίξει το παιχνίδι “Apex Legends”.
Όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να έρθει η στιγμή που οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου τον προσέγγισαν, προκειμένου να τον επαναφέρουν στην τάξη.
«Αυτό είναι κάτι που δεν θέλαμε ποτέ να συμβεί, γιατί οι ταξιδιώτες χρειάζονται τις πληροφορίες που βάζουμε στις οθόνες αυτές», είπε η εκπρόσωπος του αεροδρομίου, Κάμα Σίμοντς μιλώντας στο KXL News.
Και πρόσθεσε: «Τον πλησίασαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας και του ζήτησαν ευγενικά να αποσυνδέσει το PlayStation και να σταματήσει να χρησιμοποιεί την οθόνη του αεροδρομίου.
Εκείνος εξίσου ευγενικά τους ρώτησε αν μπορούσε να μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο».