Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Airnews, η Juneyao Airlines ξεκινά τις πτήσεις στην Αθήνα από 23 Ιουνίου και μάλιστα ήδη από τη Δεύτερα 27/01 τα συστήματα της είναι ανοιχτά για κρατήσεις.

Σημειώνεται ότι οι Κινέζοι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των επισκεπτών της Αθήνας με τη μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη στην Ευρώπη.

Η Juneyao Airlines ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της το Σεπτέμβριο του 2006 και ολοκλήρωσε την αρχική δημόσια προσφορά της στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης το 2015.

Σήμερα διαθέτει 60 ολοκαίνουρια αεροσκάφη της σειράς Airbus A320, με μέση ηλικία στόλου 3 ετών, που είναι και η μικρότερη μέση ηλικία στόλου από οποιαδήποτε εγχώρια κινεζική αερογραμμή.

Δείτε κι αυτό:  Ελλάδα και Κίνα: Η νέα πραγματικότητα με την αεροπορική σύνδεση 

Η Juneyao Airlines στοχεύει στις επίσημες, επιχειρηματικές και ψυχαγωγικές αγορές μεσαίου έως υψηλού επιπέδου. Με έδρα τη Σαγκάη, το δίκτυο δρομολογίων της Juneyao Airlines εκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα και αριθμεί πάνω από 80 εσωτερικές διαδρομές ανάμεσα στη Σαγκάη και το Πεκίνο, την Γκουανγκζού, την Σεντζέν και ούτω καθεξής.

Σταδιακά, η εταιρεία έχει προσθέσει διεθνή και εσωτερικά δρομολόγια προς το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο, την Ταϊπέι, το Kaohsiung, την Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία και την Κορέα. Επί του παρόντος, μεταφέρει περισσότερους από 10 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.