Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε αεροσκάφος των ρωσικών αερογραμμών S7 καθώς επιβάτιδα στεκόταν στον διάδρομο λέγοντας πως είχε εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Ντομοντέτοβο της Μόσχας σε απόσταση από τα υπόλοιπα αεροσκάφη.

Η αστυνομία συνέλαβε την επιβάτιδα. Πάνω της δεν βρέθηκε κανένας εκρηκτικός μηχανισμός ούτε εκρηκτικές ύλες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στο αεροσκάφος επέβαιναν 195 άτομα, ενώ ήδη άρχισε η διαδικασία της προανάκρισης.

Το γραφείο τύπου του αεροδρομίου, ανακοίνωσε ότι μετά το περιστατικό αυτό, το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά. «Όλες οι πτήσεις διεξάγονται κανονικά. Οι επιβάτες της συγκεκριμένης αυτής πτήσης βρίσκονται στην αίθουσα επιβατών» δήλωσε η ίδια πηγή.

Η ρωσική αεροπορική εταιρία S7 δήλωσε σήμερα πως αεροπλάνο της έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας όταν μια επιβάτης στάθηκε στον διάδρομο του αεροσκάφους και είπε ότι έφερε εκρηκτικό μηχανισμό.