Δίπλα στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα βρείτε το κομψό εστιατόριο Μεσογαία που η διακόσμηση του είναι εμπνευσμένη από τα καράβια που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες.

Το εστιατόριο κάνει μια μοναδική προσφορά για την Τσικνοπέμπτη  28/02/2019 προσφέροντας ζωντανή μουσική, μπουφέ  και απεριόριστη κατανάλωση σε κρασί και μπύρα με 39€ το άτομο και 19 ευρώ για είσοδο ενός παιδιού από 6 έως 12 ετών!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Δείπνο σε μπουφέ (Buffet Menu)
  • Απεριόριστη κατανάλωση σε κρασί, μπύρα & αναψυκτικά
  • Ζωντανή μουσική
  • Δωρεάν είσοδο για παιδιά κάτω των 6 ετών
  • Δωρεάν parking

Sofitel Athens Airport – Εστιατόριο Μεσογαία

Το εστιατόριο Μεσογαία είναι το εστιατόριο του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport στα Σπάτα. Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο με εξαιρετικό και πολυτελές περιβάλλον για εκλεκτικούς πελάτες που αναζητούν εξαιρετικές γεύσεις. Όπως μαρτυρά το όνομα του είναι ένα εστιατόριο με γευστικό προσανατολισμό της Μεσογείου για τους πελάτες του ξενοδοχείου και όχι μόνο.

Το μότο του εστιατορίου είναι «αισθητική, άρτια εξυπηρέτηση, εξαιρετικό φαγητό και ποτά που σερβίρονται σε ένα ζεστό και κομψό περιβάλλον» και το πετυχαίνει με τον καλύτερο τρόπο. Το εστιατόριο Μεσογαία απευθύνεται σε όλους καθώς είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο λόγω της θέσης του, απέναντι από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Το κελάρι, το show cooking station, ο κομψός χώρος για φαγητό, το μπαρ με ειδικά πιάτα για να συνοδεύσετε το ποτό σας και οι περιστασιακές βραδιές μπουφέ με τοπικά Ελληνικά πιάτα, είναι αυτά που κάνουν αυτό το εστιατόριο το νέο μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε στην Αθήνα.

Η προσφορά ισχύει για την Τσικνοπέμπτη 28/02/2019
Ώρα έναρξης: 20:00

Κάθε κουπόνι είναι για 1 άτομο

Απαραίτητη επικοινωνία για κρατήσεις (τουλάχιστον 2 ημέρες πριν) στο 210 3544920 & h3167-fb@sofitel.com

Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης επιβεβαιωμένης κράτησης