Προσφορές εισιτηρίων
Αρχική Εξυπηρέτηση Πρό(σ)κληση του ΔΑΑ για μια ξεχωριστή «πτήση»: #mycityviewchallenge

Πρό(σ)κληση του ΔΑΑ για μια ξεχωριστή «πτήση»: #mycityviewchallenge

Μια πρωτότυπη πρόσκληση για ένα διαφορετικό ταξίδι στέλνει ο  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.
 
Όπως αναφέρει:
 

«Καλησπερίζοντάς σας από το αεροδρόμιο, με ευχές για υγεία και δύναμη σε αυτό το «δρόμο αντοχής» για όλους, το νέο που σας στέλνουμε αυτή τη φορά, είναι διαφορετικό. Είναι μια πρό(σ)κληση για ένα «ταξίδι» που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί από το σπίτι!

Με μια Πρόσκληση – «Πρόκληση με Θέα», σας καλούμε να «απογειώσουμε» όλοι μαζί από το σπίτι, την πόλη μας, τις αγαπημένες γωνιές και τις γειτονιές της Αθήνας μας, καθώς περιμένουμε υπομονετικά τη στιγμή που θα τις περπατήσουμε ξανά!

Από σήμερα  το αεροδρόμιο της Αθήνας ξεκίνησε  το #mycityiewchallenge #mycityviewathens!

Ως πύλη της πόλης μας, θέλουμε -πιο πολύ από ποτέ- να γεμίσουμε το Instagram με ακόμη περισσότερη Αθήνα και να φτιάξουμε το ψηφιακό κολάζ της Αθήνας. Ο δρόμος για την «απογείωση της πόλης», είναι απλός:

Ξεκινάμε ανεβάζοντας 2 φωτογραφίες

*μία φωτογραφία τωρινή, με τη θέα της πόλης από το δικό μας παράθυρο, μπαλκόνι ή ταράτσα και

*μία παλαιότερη, με την αγαπημένη μας γωνιά της πόλης που θέλουμε να  επισκεφτούμε ξανά, αμέσως μόλις αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μας, υγιείς, ασφαλείς και έτοιμοι για νέες εμπειρίες

*Με τα hashtags του challenge, #mycityview και #mycityviewathens, και κάνοντας tag το αεροδρόμιο της Αθήνας @athairport, οι φωτογραφίες με τη θέα της ημέρας, αλλά και οι παλαιότερες αγαπημένες φωτογραφίες από την πόλη και την Αττική, θα «επιβιβαστούν» στο @athairport, για ένα ταξίδι που θα μας φέρει πιο κοντά!

*Μπορείτε να βάλετε στις φωτογραφίες σας το επίσημο gif του #myctiyview – θα το βρείτε στο Instagram, αναζητώντας το με το όνομα της ενέργειας.

Το «ταξίδι» ξεκινά σήμερα. Με τη θέα της ημέρας από το δικό μας παράθυρο στο αεροδρόμιο – και μία ακόμη παλαιότερη που διαλέξαμε από το αγαπημένο άλμπουμ μας – δίνουμε τη σκυτάλη σε όλους.

Στόχος μας είναι, μετά την Αθήνα, το «ταξίδι» να συνεχιστεί σε διεθνή αεροδρόμια και μεγάλες πόλεις του κόσμου, για τη διαμόρφωση ενός ψηφιακού κολάζ του κόσμου μας και ενός άλλου «δικτύου» σύνδεσης, τώρα που η αεροπορική διασύνδεση δεν είναι εφικτή.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη διάδοση αυτής της πρό(σ)κλησης από σπίτι σε σπίτι, και περιμένουμε με χαρά και τις δικές σας φωτογραφίες!

Εδώ μπορείτε να βρείτε την ανάρτηση στο λογαριασμό μας στο Instagram @athairport

https://www.instagram.com/p/B-hcvsHJlJK/

Δείτε όλες τις πληροφορίες της πρόκλησης #mycityviewchallenge εδώ: https://www.aia.gr/el/traveler/mycityviewchallenge