Τώρα στην περίοδο των διακοπών, μέσα από το emirates.com, τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν μαθαίνοντας!

Μπορεί τα ταξίδια αναψυχής να βρίσκονται σε αναστολή και τα σχολεία να είναι έτοιμα να κλείσουν αλλά η φαντασία παραμένει και έχει «προσγειωθεί» στο emirates.com. Η πάντα φιλική προς την οικογένεια αεροπορική εταιρεία δημιούργησε μια online σελίδα στον ιστότοπό της, με ειδικές δραστηριότητες για την διασκέδαση των παιδιών, ιδανικές για την περίοδο των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών κατά τη διάρκεια των πτήσεων ‘’Emirates Fly With me Animals’’, έχει πλέον ψηφιοποιηθεί ώστε οι μικροί φίλοι της Emirates να μπορούν και μέσα από την άνεση του σπιτιού τους, να επωφεληθούν και να διασκεδάσουν με πολύχρωμους γρίφους, ιστορίες και δραστηριότητες.

Η Emirates εδώ και δεκαετίες μέσα από την εμπειρία της προσπαθεί να κρατάει τα παιδιά απασχολημένα και χαρούμενα κάνοντας έτσι τα αεροπορικά ταξίδια διασκεδαστικά και για τους μικρούς και για τους μεγάλους!

Γονείς και παιδιά μπορούν πλέον να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν το βιβλίο ζωγραφικής 16 σελίδων του αγαπημένου παιχνιδιού με τα ζώα καθώς και να κατεβάσουν καρτ-ποστάλ για να στείλουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα ή να φτιάξουν το δικό τους photo frame με τα καλύτερα στιγμιότυπά τους. Και για τους επίδοξους μικρούς σεφ μέσα από τη σελίδα της Emirates μπορούν να μάθουν να ετοιμάζουν την πιο γευστική συνταγή ή να ξεκινήσουν μια φανταστική περιπέτεια μέσα από μια σειρά βίντεο αποκλειστικά για παιδιά.

Τα περιοδικά δραστηριοτήτων ‘’Fly with me Animals’’ είναι επίσης διαθέσιμα για online λήψη και κάθε τεύχος είναι γεμάτο με παζλ και παιχνίδια που συνδυάζουν τη μάθηση με τη διασκέδαση. Βέβαια για τους μικρούς φίλους που τους λείπουν συγκεκριμένα παιχνίδια που τους συντρόφευαν στα ταξίδια τους κατά τη διάρκεια των πτήσεων, μπορούν να επισκεφθούν το επίσημο κατάστημα της Emirates και να τα παραλάβουν σπίτι τους.

Οι δραστηριότητες αυτές, τώρα που κλείνουν τα σχολεία, είναι μια ιδανική ευκαιρία για τα παιδιά ώστε να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους και να ανακαλύψουν πως το να μαθαίνεις στο σπίτι μπορεί να γίνει διασκεδαστικό. Τον προηγούμενο χρόνο, η Emirates παρουσίασε 4,4 εκατομμύρια παιδικά παιχνίδια «Fly with me» και τσάντες Lonely Planet και 3,7 εκατομμύρια περιοδικά και σετ με χρωματιστά μολύβια, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως η προτιμώμενη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως για οικογενειακά ταξίδια.