Τα Athens Walking Tours, πολυβραβευμένα παγκοσμίως με διεθνείς διακρίσεις για την ποιότητα των τουρ που προσφέρουν, σας καλούν σε μια μοναδική εμπειρία περιήγησης στα ελληνικά, στις όμορφες και κρυφές γωνιές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, με τη συνοδεία ενός από τους εξαιρετικούς, διπλωματούχους ξεναγούς των Athens Walking Tours, να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα την πόλη τους, να μάθουν τη σημασία και καταβολή γνωστών ονομάτων περιοχών, δρόμων και μνημείων της Αθήνας, πιπεράτα μυστικά και ιστορικά γεγονότα που συνδέονται μαζί τους, να ανακαλύψουν σημεία ιδιαίτερης ομορφιάς και πάνω απ’όλα, να απολαύσουν με τους φίλους και την οικογένειά σας, έναν περίπατο στην ομορφότερη περιοχή της Αθήνας!

Η περιήγηση ξεκινάει από τον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου (Θησείο) και περιλαμβάνει σημεία μεγάλου Ιστορικού ενδιαφέροντος της πόλης όπως τα Ρωμαϊκα μνημεία, τους λόφους της Αθήνας και τις κρυφές ιστορικές γωνιές της Πλάκας.Ο περίπατος θα καταλήξει στην περιοχή του Μοναστηρακίου.

Το τουρ ξεκινά στις 11 το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, με τιμή 12 ευρώ το άτομο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο https://www.athenswalkingtours.gr/greek-tours/

Athens walking tours
Τα Athens Walking Tours από το 2004 προσφέρουν μοναδικές ξεναγήσεις ιστορικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος, που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες της Αθήνας να γνωρίσουν τον αρχαίο πολιτισμό της αλλά και τη σύγχρονη κουλτούρα της. Οι ξεναγήσεις μας που γίνονται από τους έμπειρους ξεναγούς μας, συγκεντρώνουν την πιο υψηλή βαθμολογία και τα περισσότερα θετικά σχόλια από τους επισκέπτες σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες (TripAdvisor, Viator, Get Υour Guide κλπ).