Μία 30χρονη στη Βρετανία κατάφερε να εκθέσει τα συστήματα ασφαλείας σε αεροδρόμιο και μάλιστα …. άθελά της.

Η περίεργη ιστορία της Ίνκα Φίλβα που φέρνει στο φως η «Dailystar» ξεκινά από την Αγγλία και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο του Στάνστεντ το Λονδίνο και καταλήγει ως το Κίεβο της Ουκρανίας.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ήθελε να ταξιδέψει προς τη Βαλένθια όπου την περίμενε ο φίλος της. Έκανε όμως ένα σημαντικό λάθος. Άντι να πάει στην έξοδο 44 για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος που θα πήγαινε στην Ισπανία, πήγε στην έξοδο 54.

Κανείς από τη Ryanair, την εταιρεία με την οποία πετούσε, δεν βρήκε λάθος στα έγγραφα με αποτέλεσμα η κοπέλα να ταξιδέψει στην Ουκρανία!

«Έλεγξαν το εισιτήριό μου μερικές φορές, ακόμη και στο αεροπλάνο ρώτησα τι ώρα θα έφτανα στη Βαλένθια, και μου είπαν ότι θα διαρκούσαν δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά» λέει η ίδια.

Και συνεχίζει την αφήγησή της: ««Κανείς δεν ήξερε πώς έφτασα στο Κίεβο και μου συνέχισαν να με ρωτούν για το εισιτήριό μου. Συνέχισα να τους δείχνω το εισιτήριο για τη Βαλένθια, δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς συνέβη αυτό…».

Και τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί για την ίδια, καθώς η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία δεν έχει γραφεία στην ουκρανική πρωτεύουσα και χρειάστηκε να μείνει αρκετές ώρες στην πόλη μέχρι να βρεθεί λύση.