Τρία ξενοδοχεία της Accor στην Αθήνα πιστοποιούνται από την SGS για την εφαρμογή των διεθνών υγειονομικών προτύπων του Group

Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των επισκεπτών και των συνεργατών της, η Accor απένειμε το σήμα ALLSAFE σε τρεις ξενοδοχειακές μονάδες της στην Αθήνα, έπειτα από τη σχετική πιστοποίηση της SGS, τη μεγαλύτερη εταιρεία επιθεωρήσεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών δοκιμών και πιστοποιήσεων παγκοσμίως.

Τo ολοκαίνουργιο Athens Capital Hotel-MGallery Collection στην καρδιά της Αθήνας, το στρατηγικά τοποθετημένο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Sofitel Athens Airport και το ιστορικό Novotel Athenes, έλαβαν την εξωτερική πιστοποίηση της SGS έπειτα από επιτόπιους ελέγχους επιθεωρητών της εταιρείας για τη συμμόρφωσή τους στα υγειονομικά πρωτόκολλα και την αυστηρή εφαρμογή των πρακτικών της Accor.

Οι σχετικές επιθεωρήσεις κάλυψαν ένα πλήθος παραμέτρων, όπως η επικύρωση καθαρισμού και απολύμανσης, ο έλεγχος αποβλήτων και η ασφάλεια υδάτων, ο έλεγχος της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης καθώς και η εκπαίδευση στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σε συνέχεια της σχετικής πιστοποίησης από τους εμπειρογνώμονες της SGS, το σήμα ALLSAFE της Accor που έλαβαν τα τρία ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα, έρχεται ως το επιστέγασμα των δεσμεύσεων που αναλήφθηκαν διεθνώς για τη διασφάλιση μιας ασφαλούς διαμονής μέσα από την εφαρμογή ορθών πρακτικών και την τήρηση των οδηγιών των τοπικών αρμόδιων φορέων.

Η στρατηγική συνεργασία της Accor με την SGS, η οποία εκτείνεται στη διενέργεια ελέγχων στη Νότια Ευρώπη (Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία Ελλάδα και Μάλτα), προσδίδει τα απαραίτητα εχέγγυα και το ανάλογο κύρος των δύο ομίλων στη συνολική διαδικασία συμμόρφωσης και τήρησης των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων. Στόχος αυτής της σύμπραξης είναι η επαναφορά σε μια κανονικότητα στον τομέα του τουρισμού και η ενθάρρυνση του κοινού για ακόμα περισσότερα και ασφαλή ταξίδια.