Η Kenya Airways ο εθνικός αερομεταφορέας της Δημοκρατίας της Κένυας, μέλος του SkyTeam Alliance, και η APG ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας GSA σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών (Ολλανδία, Αυστρία ,Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία, Σουηδία, κλπ.) είναι και η Ελλάδα. Η APG Hellas θα παρέχει ευρείες δραστηριότητες πωλήσεων και Μάρκετινγκ για την Kenya Airways (KQ).

Το εκτεταμένο δίκτυο της εταιρείας θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την διακίνηση των ναυτικών καθώς και την μεταφορά επιβατών τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για ταξίδια αναψυχής.

Η Kenya Airways ως παγκοσμίως αναγνωρισμένη αεροπορική εταιρεία με εξαιρετικό προϊόν και δίκτυο την 1η Αυγούστου ξεκίνησε εκ νέου τις διεθνείς πτήσεις από Ευρώπη, Άμστερνταμ, Παρίσι και Λονδίνο προς Ναϊρόμπι .Οι συχνότητες αυξάνονται σταδιακά σύμφωνα με την ζήτηση της αγοράς την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Επίσης ανακοίνωσε πρόσφατα την εκ νέου έναρξη των πτήσεων της προς Νότια Αφρική, Ζιμπάμπουε και Τανζανία.

Ο στόλος των 36 αεροσκαφών που διαθέτει είναι ένας από τους νεότερους στόλους στην Αφρική περιλαμβάνοντας και το 787dreamliner.