Πτήσεις στις οποίες κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί υπόσχεται η προσφάτως διορισθείσα CEO της αεροπορικής εταιρείας Virgin Australia, Τζέιν Χρντλίκα.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Χρντλίκα στο CNBC, η εταιρεία διαθέτει πλέον τις δυνάμεις για να «κατακτήσει» το ένα τρίτο της εγχώριας αγοράς.

«Είμαστε τρεις εβδομάδες υπό νέα ιδιοκτησία, αυτή τη στιγμή έχουμε τον πιο ισχυρό ισολογισμό σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία στη χώρα, και μέχρι τον Ιανουάριο … σκοπεύουμε να κυριαρχήσουμε περίπου στο ένα τρίτο της εγχώριας αγοράς. Στο σημείο που ήμασταν δηλαδή πριν την πανδημία», ανέφερε η Χρντλίκα σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο του CNBC, Ουίλ Κουλούρη.

Η Χρντλίκα διετέλέσε στο παρελθόν επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Jetstar, η οποία είναι θυγατρική της Qantas. Διορίστηκε μάλιστα στην παρούσα θέση της με στόχο να «σώσει» τη Virgin από τον οικονομικό κατήφορο Ο διορισμός της συμπίπτει με την έναρξη της θερινής περιόδου στην Αυστραλία, η οποία έχει ανοίξει σε μεγάλο βαθμό τα εσωτερικά της σύνορα, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊόυ έχουν περιοριστεί σημαντικά.

«Θα είναι ακαταμάχητο να πετάς ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χρντλίκα.

«Αυτή τη στιγμή, είμαστε σε εξαιρετικό σημείο ως χώρα. Είμαστε σε θέση να βγούμε, να περάσουμε χρόνο με άλλους ανθρώπους και έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε», πρόσθεσε η CEO της Virgin.

«Είναι δουλειά μας ως Virgin Australia να πετάξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, να επαναφέρουμε τους εργαζόμενους μας πίσω στην εργασία τους και να επιτρέψουμε στους Αυστραλούς να απολαύσουν πραγματικά τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο».

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους η εταιρεία βρίσκεται σε μία προσπάθεια να επαναπροσελκύσει τους πελάτες της. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο αερομεταφορέας ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα συχνών πτήσεων για επιβάτες που πρόκειται να ταξιδεύσουν πριν από τις 28 Μαρτίου του 2021, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει παρόμοιες προσφορές της ανταγωνίστριας Qantas.

Η CEO του αυστραλιανού αερομεταφορέα αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι όπως θα έπρεπε να είναι». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι είναι «πολύ νωρίς» για διεθνή ταξίδια.