Δύο πιλότοι βρήκαν τραγικό θάνατο έπειτα από συντριβή αεροπλάνου μέσα στο οποίο γινόταν πάρτι στο Μεξικό για την αποκάλυψη του φύλου ενός μωρού.

Το τραγικό συμβάν συνέβη πάνω από την Καραϊβική Θάλασσα και συγκεκριμένα, στη λιμνοθάλασσα Nichupte, στα ανοικτά των ακτών της πόλης του Κανκούν. Οι δυο γονείς, διάφοροι συγγενείς αλλά και φίλοι παρακολουθούσαν την γιορτή στον ουρανό, λίγες στιγμές πριν από το τρομακτικό δυστύχημα. Το αεροπλάνο νοικιάστηκε για την αποκάλυψη από μια εταιρεία που ονομάζεται Xomex και πραγματοποίησε ακροβατικά πάνω από το κεφάλι τους πριν από την ανακοίνωση του φύλου.

Οι επισκέπτες ακούγονται ενθουσιασμένοι να αναφωνούν «Είναι κορίτσι!» καθώς τα ελαφριά αεροσκάφη πετούν πέρα ​​από τον ωκεανό με ένα σημάδι πίσω από αυτό που αποκαλύπτει το φύλο. Ένας από το πλήθος αστειεύτηκε: «Είναι όλα καλά όσο δεν καταλήγει να μας συντρίψει». Δευτερόλεπτα αργότερα οι παρευρισκόμενοι παρατήρησαν ότι το αεροπλάνο πήρε μια δραματική στροφή προς το νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος και ο συνεργάτης ανακτήθηκαν και οι δύο από το νερό, αλλά ο ένας πέθανε κατά τη διάσωση και ο άλλος στη ξηρά παρά το ότι πρόλαβε να λάβει πρώτες βοήθειες. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ξεκίνησε έρευνα για το τι προκάλεσε το ατύχημα.