Η LOT Polish Airlines και το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού υπέγραψαν συμφωνία για την προώθηση των ελληνικών προορισμών στην Πολωνία.

Η Ελλάδα δεν είναι μόνο μια χώρα δημοφιλής για τις ομορφιές, τον ήλιο της, τις μαγευτικές χρυσές παραλίες της, τη μεσογειακή κουζίνα και τις ατελείωτες θορυβώδεις καλοκαιρινές νύχτες που προσφέρονται για να διασκεδάσουν κάθε επισκέπτη, αλλά και μία χώρα, όπου μπορεί κανείς να περάσει ασφαλείς διακοπές.

Η Πολωνία είναι μια σύγχρονη χώρα, που αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα και ασφαλέστερα μέρη για ταξίδι στην Ευρώπη με υπέροχα, γραφικά τοπία και πολλούς πολιτιστικούς και ιστορικούς θησαυρούς που περιμένουν να εξερευνηθούν. Αυτό το καλοκαίρι, η LOT θα συνδέσει απευθείας 14 ελληνικές πόλεις με την Πολωνία, πράγμα που σημαίνει ευκαιρίες για να ταξιδέψετε με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, ώστε να ανακαλύψετε τις ομορφιές των δύο χωρών, τόσο οι Πολωνοί όσο και οι Eλληνες.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ της LOT και του Υπουργείου Τουρισμού στην Ελλάδα, ο πολωνικός αερομεταφορέας δεσμεύτηκε να προωθήσει την Ελλάδα ως τον ύψιστο προορισμό για τους Πολωνούς επισκέπτες. «Ενθαρρύνουμε όλους και προσκαλούμε να επισκεφτούν την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Η προσφορά μας φέτος είναι εξαιρετική. Πέρυσι μεταφέραμε 120.000 επιβάτες μεταξύ Πολωνίας και Ελλάδας. Τώρα προσφέρουμε 240.000 θέσεις, υπάρχουν πολλά να διαλέξετε», λέει ο Rafal Milczarski, διευθύνων σύμβουλος της LOT Polish Airline.

Η καλοκαιρινή προσφορά της LOT #SummerwithLOT περιλαμβάνει απευθείας πτήσεις προς και από 14 ελληνικές περιοχές: Κως, Ζάκυνθος, Ρόδος, Σαντορίνη, Μύκονος, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Σάμος και προς Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Ηράκλειο, Χανιά, Αθήνα και Πρέβεζα. Eκτόs από τον κύριο κόμβο της LOT, τη Βαρσοβία, απευθείας συνδέσεις θα είναι επίσης διαθέσιμες προς και από την Κρακοβία, το Βρότσλαβ, το Πόζναν, το Κατοβίτσε και το Γκντανσκ – πόλεις που είναι γνωστές για τα πολλά τουριστικά αξιοθέατά τους.

Η πρώτη πτήση θα απογειωθεί στις 23 Μαΐου και θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι έως τις αρχές Οκτωβρίου.


Η καλοκαιρινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, αλλά η LOT έχει ήδη ανακοινώσει σχεδόν 70 συνδέσεις με τους αγαπημένους διεθνείς προορισμούς της Πολωνίας και βεβαίως εξασφάλισε ότι όλες οι πτήσεις θα πληρούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα των μέτρων ασφαλείας.
«Θα πετάξουμε στην Ιταλία, την Ισπανία, την Κροατία και την Ελλάδα. Η ασφάλεια των επιβατών μας είναι μείζονος σημασίας για εμάς, επομένως πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Τέτοιες συναντήσεις, όπως η σημερινή, με τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης της Ελλάδας, με τον υπουργό Τουρισμού της Ελλάδας, είναι να διασφαλίσουν ότι τόσο τα ταξίδια όσο και η διαμονή στην Ελλάδα θα είναι ασφαλή, άνετα και ότι οι διακοπές θα είναι επιτυχημένες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της LOT, Michał Fijoł.

Επιπλέον, η LOT αποφάσισε την ανάθεση προώθησης των πωλήσεών της στην Ελλάδα στην GOLDAIR-GOLEMIS AIR SERVICES Co. S.A, μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού στην ελληνική αγορά. Το έργο της είναι να αναπτύξει τη θέση της LOT στην αγορά, προωθώντας τις συνδέσεις της αεροπορικής εταιρείας, πραγματοποιώντας αποτελεσματικές εμπορικές δραστηριότητες και προσελκύοντας νέους πελάτες, πρόθυμους να ανακαλύψουν την Πολωνία, την υπόλοιπη Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία.

Τώρα, χάρη στις απευθείας συνδέσεις από 14 ελληνικές πόλεις, είναι εύκολο, γρήγορο και άνετο να ανακαλύψετε την ομορφιά της χώρας και να περάσετε διακοπές εκεί.

Η Πολωνία και η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ πιο κοντά.